Her er den nye skandinaviske it-taske, der er spottet over alt til New York Fashion Week

Foto: @hvrmnnsn

Skandinavisk design har længe været fast inventar i mange udenlandske kendissers klædeskab, og også under New York Fashion Week kunne flere supermodeller og street-style darlings spottes med lækre designs fra det kolde nord.

Specielt ét bestemt, skandinavisk brand ser ud til, at være det nye it-brand blandt supermodeller og streetstyle-darlings til modeugen i New York lige nu - det bæredygtige mærke Hvrmnnsn.

Det svenske taskebrand koncentrerer sig om bæredygtige, håndlavede designs og særligt oversize-tasken fra brandet har været særligt populær under modeugen i New York.

En af de supermodeller, som er blevet spottet med den skandinaviske it-taske under armen, er den hollandske model Romee Strijd, der igen i år er en del af det forførende Victorias Secret entourage 2017. Den smukke model er set med udgaven ”Pure Black”, efter Jeremy Scott showet.

Og Romee Strijd er ikke den eneste celeb, der har kastet sin kærlighed over den skandinaviske it-taske.. Også skuespillerinden Olivia Culpo (som desuden er tidligere Miss Universe vinder) er under modeugen i New York blevet spottet med ”Nude Icon” tasken fra samme mærke inden Rosetta Gettys show.

Læs også: Nu åbner Fendi sin første butik i Danmark

Fælles for begge de overdimensionerede luksustasker fra Hvrmnnsn er, at de er håndsyede i nabolandet Sverige af økologisk, sporbart læder. Tasken er derfor et bæredygtigt fashion statement og er derfor på mange måder et symbol på den fremtid, Skandinaviens modeindustri som helhed sætter på dagsordenen, bæredygtighed.

Hvrmnnsn taskerne sælges eksklusivt online, og du kan selv få fat på din egen version af - hvad der ser ud til at blive - den nye it-taske her. 

Relaterede artikler