Modeuge Her er de bedste streetstyle-looks og -detaljer fra Milan Fashion Week

Foto: MEGA

Der er gang i den for modebranchens insidere for tiden, idet de internationale modeuger stormer derudaf.

Efter de amerikanske brands havde vist sine S/S 2020-kollektioner i New York i begyndelsen af september – og Marc Jacobs havde rundet dén modeuge af med det sidste show - fløj presse, influencers og andet modegodtfolk til London, hvor det var briternes tur til at vise deres bud på næste års forårs- og sommerklæder.

Og bedst som Victoria Beckham, JW Anderson og Burberrys modeller havde taget de sidste skridt over catwalken, var det tid til at vende snuden mod Milano, hvor brands som Fendi, Bottega Veneta og Gucci nu er klar til at vise show.

Læs også: Gigi Hadid stjal rampelyset til Marc Jacobs' show, da hun måtte gå ned af catwalken uden outfittets vigtigste element.

Heldigvis er streetstyle-fotograferne lige så hurtige på pinden som diverse streetstyle-darlings, og derfor kan vi endnu engang samle alle de bedste streestyle-looks og -detaljer til dig.

Glæd dig til at se den pt mest eftertragtede stilet fra Bottega Venega, op til flere Fendi-tasker på en og samme person – og selvfølgelig få et glimt af både de danske damer som Pernille Teisbæk, Emili Sindlev og Rotate-designerne Thora Valdimars og Jeanette Madsen såvel som it-girls på italiensk hjemmebane som Attico-designerne Gilda Ambrosio og Giorgia Tordini.

Scroll løs i galleriet lige her:

Her er de bedste streetstyle-looks og -detaljer fra Milano Fashion Week

Relaterede artikler