Chanel show Her er alle looks fra Chanels Métiers d’Art 2019-2020-show

Foto: MEGA

Det er svært ikke at pege et Chanel-outfit ud i flokken. De fantastiske tweeds, perler i overflod og den ikoniske Chanel-blomst, kameliaen.

Og selvfølgelig lavede Chanels "nye" kreative direktør, Virginie Viard, ikke om på vores alle sammens opfattelse af, hvad Chanel er og kan, da hun præsenterede Chanels Métiers d’Art 2019-2020-kollektion i Paris den 4. december 2019.

Karl Lagerfeld, der var chef for det franske modehus, Chanel i mange år, døde som bekendt tilbage i februar 2019. Hans mangeårige højre hånd, Virginie Viard, måtte derfor tage den fornemme opgave på sig og videreføre det højtprofilerede luksushus. Og selvom Lagerfeld ikke ligefrem havde gjort det nemt for sin efterfølger, leverede Viard onsdag den 4. december et show, som fik alle Chanel-elskere til at klappe i deres hænder.

For på trods af at hun lænede sig meget op ad de gængse designs og stoffer, præsenterede hun en bred vifte af eksklusive og misundelsesværdige outfits. Og med en farvepalet, der både holdt sig til Chanel-klassikere som sort, hvid, sølv og brun, men også mere trendbaserede farver som lilla, pink og fersken, viste Viard sin forståelse for både at holde sig tro mod arven og sætte sit eget touch.

Blandt de mange modeller i onsdagens cast kunne vi finde topmodellen Gigi Hadid, der nærmest er blevet en legende, når de gælder Chanel-shows.

Psst! Læg mærke til Gigis mavebælte. Nyt musthave? We think so. 

Læs også: Giv et ELLE-abonnement i julegave.

Den 1. oktober 2019 under modeugen i Paris holdt Chanel sit S/S 2020-show, og Hadid troede måske, showet skulle gå hen og blive som alle andre shows, men pludselig fik hun meget travlt. For under finalen, hvor alle modellerne kommer ud på catwalken på samme tid, crashede den franske komiker Marie S’Infiltre scenen klædt ud som en Chanel-model. Den noget erfarne Gigi fik dog let og elegant guidet hende væk fra scenen og fortsatte ellers showet, som intet var hændt. Endnu engang beviste hun sin coolfaktor, og vi kan næsten ikke få nok af den amerikanske topmodel.

Under Chanels Métiers d’Art-showet fik Gigi fornemt selskab af blandt andre Kaia Gerber og de to danske modeller Mathilde Henning og Mona Tougaard.

Se Gigi, Kaia, Mathilde, Mona og alle de andre modellers outfits fra Chanels Métiers d’Art 2019-2020-kollektion lige her:

Chanel show nov '19

Relaterede artikler