Surprise Helena Christensen overraskede på catwalken til Paris Fashion Week

Foto: Mega

Under Paris Fashion Week A/W 2020, der netop i disse dage løber af stablen fra det franske modemekka, dukkede supermodellen Helena Christensen pludselig op på catwalken hos en af de største franske designere, nemlig Balmain.

Spændingen over at se den nye kollektion fra Balmain blev hævet til nye højder, da den danske supermodel, Helena Christensen, pludselig gik ned af catwalken iført et glimrende palliet-suit med puffærmer og en kæmpe skorpionøreklips.

Foto: Mega

Helena Christensen havde sin ultimative prime time  som model i 90'erne og 00'erne på samme tid som supermodellerne Naomi Campbell, Cindy Crawford, Carla Bruni og Claudia Schiffer, men Helenas karriere er langt fra færdig. 

Selv om den 51-årige model har gået show for stort set alle de store huse som både Chanel, John Galliano og Vivienne Westwood, takkede Helena alligevel Balmains chefdesigneren, Olivier Rousteing, for ”en smuk showoplevelse” i et Instagram-opslag efter showet, der foregik den 28. februar 2020.

ELLEs Fashion & Digital Director, Josephine Aarkrogh, overværede showet i Paris, og hun delte sin reaktion umiddelbart efter showet med os:

”Balmain og chefdesigner Olivier Rousteing er kendt for sin army af modeller og denne sæson var ingen undtagelse. Udover Helena sås bl.a. Julia Stegner, Liya Kebede og Erin Wasson på catwalken. Det bedste ved showet? Finalen, hvor Olivier kom ud og hoppede og dansede af glæde og begejstring for sit show og sine lækre damer!”

Udover at dukke op på catwalken og overraske os alle, har Helena for nyligt haft travlt med at designe sin capsule-kollektion i samarbejde med H&M. Der havde hun både designet og fotograferet kollektionen, og den indeholder de fineste blomstermotiver. Du kan finde det hele HER.

Læs også:  Helena Christensen laver capsule-kollektion i samarbejde med H&M

Balmain er ikke det eneste brand, der stadig er vilde med Helena. Under modeugen i Milano i 2018 leverede Versace den mest episke showfinale, idet de fem originale supermodeller Naomi Campbell, Cindy Crawford, Carla Bruni, Claudia Schifferi og Helena Christensen stod i front. Se billederne fra den historiske showafslutning her.

 

 

Derfor var supermodel-finalen til Versace showet en stort modeøjeblik

 

Relaterede artikler