Fashion Editor Johanne Brostrøm: Min modeuge i London

Foto: @johannebrostroem

Modeugen i London er afsluttet, og ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, er netop vendt hjem til Danmark med inspiration fra blandt andet ærkeengelske modehuse som Mulberry og Burberry, samt et utal af anbefalinger for de bedste spisesteder lige nu. 

Og sikke en uge! Johanne overværede nemlig blandt andet Christopher Baileys sidste show efter 17 år som chefdesigner for Burberry. Den sidste kollektion i denne æra var dedikeret til Lgbqt-samfundet, hvor Burberrys ikoniske tern kunne spottes i regnbuens farver. Desuden var der jo også en vaskeægte, royal overraskelse på Burberrys catwalk - klik her for at find ud af, hvilken dansk prins, der kunne spottes i modeshowet! 

Dog fløj Johanne ikke kun tværs over Nordsøen for at indsamle inspiration fra den nyeste mode; for her var der naturligvis også tid til lækker mad og overnatninger på ét af Londons mest chic hoteller lige nu.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Swipe dig gennem Johannes weekend i London i galleriet herunder, hvor hun deler nogle af de største højdepunkter fra Londons modeuge. 

ELLEs Fashion Editor Johanne Brostrøm: Min modeuge i London

Relaterede artikler