Taske-crush Drømmetasken anno 2019 er fra Loewe

Foto: MEGA.

Jonathan Anderson er en populær herre for tiden. Den 34-årige modedesigner har ikke kun stor succes med det spanske brand, Loewe, som han står i spidsen for, men ligeledes med sit mærke i eget navn JW Anderson.

Under den parisiske modeuge, som fortsat løber af stablen, fremviste Anderson så Loewes Spring/Summer 2019-kollektion, og særlige én ting fangede vores opmærksomhed.

Kollektionen var skøn fra ende til anden, men det var altså nyfortolkningen af stråtasken med det brune læderlogo, der løb med vores opmærksomhed.

Stråtasken, der i 2018 var at finde i en enkel og ”bar” version, så nu dagens lys i en 2,0-version.

Anderson sendte nemlig sine modeller ned af catwalken med de små flettede tasker, som nu var pyntet med henholdsvis gigantiske similisten og farvet flet.

Loewe S/S 2019. Foto: Loewe

Loewe S/S 2019.

Vi drømmer allerede om at smide alle vores pakkenelliker ned i Loewes 2019-stråtaske, og vi vil både bruge den på stranden om dagen og på baren om aftenen.    

Den første version af tasken blev vanvittigt populær, og udover det geniale design så tror vi også, at en del af æren skal tilskrives prisen. Andersons strandtaske havde nemlig en særdeles brugervenlig pris sammenlignet med stort set alle andre designertasker. Stråtasken startede (afhængig af størrelsen) på omkring 2.500 kroner, og sammenligner vi med Loewes superpopulære puzzle-bag, så skal du altså slippe omkring10.000 kroner mere for at investere i sådan en. Vi folder vores hænder og beder til, at S/S 2019-versionerne bliver lige på tilgængelige som stråtaskernes storesøster fra 2018.

Læs også: Det nye Celine Er du team Hedi Slimane eller Phoebe Philo?

Den i forvejen populære stråtaske var dog ikke det eneste hånd-accessory, som Loewe sendte ned at catwalken (faktisk bar flere af modellerne to tasker per look). Vi spottede nemlig også et nyt design, som vi allerede spår til at blive sommeren-2019s hotteste tilbehør. Stråtasken fik nemlig skarp konkurrence af en blomstret hæklet skuldertaske, som hang langt nede på modellernes side og tilføjede et afslappet touch til looket.

Loewe S/S 2019. Foto: MEGA.

Loewe S/S 2019.

Vi skriver Loewe-taskerne øverst på vores ønskelister og drømmer om, at ventetiden til Spring/Summer-kollektionen må suse afsted!  

Synes du også, der pludseligt er lang tid til foråret? Så slå ventetiden lidt ihjel ved at scrolle igennem galleriet herunder, hvor vi har samlet de bedste tasker fra Loewes S/S 2019-kollektion. 

loewe ss19 tasker

Relaterede artikler