Derfor er 16-årige Kaia Gerber den nye supermodel

Foto: All Over Press

Maybe she’s born with it… og måske er hun blot drøn-god til at se godt ud. Det er naturligvis Kaia Gerber, vi taler om: Den 16-årige model, der ikke var til at undgå på catwalken fra New York til Paris, hvor den unge dame for alvor trådte ud af sin mors skygge og claimede catwalken med sine ’legs-for-days’ og et blik, der signalerede, at Kaia Gerber er kommet for at blive – og hun giver allerede Mama Crawford (90’er-supermodellen Cindy Crawford, red.) gevaldig kamp til stregen!

Kaia Gerber blev i 2016 kåret som ’The Breaktrough Model of the Year’, og landede sin første store modelkontrakt i foråret 2017 som ansigt for Marc Jacobs’ parfume ’Daisy’. Og siden da har hendes karriere haft mere fart på end Chanels show-rumraketter. Gerber gik nemlig shows under alle de internationale modeuger dette efterår for de største og mest eksklusive brands – og hun satte for alvor ’super’ foran sin modeltitel, da hun åbnede Chanels show i Paris i ført tweed og lårhøje PVC-støvler.

Hvert skridt Kaia Gerber har taget på de bonede podier under modeugerne i New York, London, Milano og Paris, synes at have bragt hende tættere og tættere på sin langbenede supermodel-mors ophøjede plads i modelhierarkiet. Og selvom det er noget af en rollemodel at skulle følge i sporene af, har Gerber virkelig vist sit værd under de netop overstående SS18-shows. Uanset om hun træder i takt til tonerne hos Marc Jacobs, Bottega Veneta eller Burberry – eller får modebranchens kæber til at falde til jorden med sine uendeligt lange ben, der synes at stræbe om kamp med det glitrende Eiffeltårn, så er der ingen tvivl om at Genration Gerber har gjort sit indtog på catwalken. Cindy, move over!

Hvis mangler syn for sagen har vi i galleriet nedenfor samlet Kaia Gerbers 15 bedste runway looks fra New York, London, Milano og Paris. (Advarsel! Misundelse over ultra-lange ben kan forekomme!) 

Derfor er Kaia Gerber den næste supermodel

 

Relaterede artikler