Copenhagen Fashion Week A/W 2020 De bedste catwalk-looks fra modeugens anden showdag

Foto: CPHFW

Onsdag den 29. januar 2020 bød på den københavnske modeuges anden dag i denne omgang. 

Ni shows og tre præsentationer stod for den tætpakkede kalender, og traditionen tro sad ELLE-redaktionen spændt klar på at se endnu en masse bud på vores efterårs- og vintergarderobe. 

Onsdagen startede - lagde godt fra start - hos Remain Birger Christensen, der viste et af dagens måske bedste bud på en komplet efterårs- og vintergarderobe a la 2020 i form af de altid klædelige læderitems stylet til simpel perfektion. 

Derefter bød dagen blandt andre på skrædderi i topklasse hos Mark Kenly Domino Tan og den (som altid) mest drømmeagtige kjolekollektion hos Cecilie Bahnsen, der på en eller anden måde bare bliver ved med at sætte barren højere end højst. Stående applaus!

Læs også: De 14 bedste looks fra modeugens første showdag.

Dagens skønneste, quirky kollektioner stod Helmstedt og Stine Goya (selvfølgelig) for, og er du glad for farver og et legende univers, er der ingen tvivl om, hvor du skal vende snuden mod, så kalenderen skriver efterår. Og hvis du vil holde dig tør og lækker samtidig, er der også gode nyheder, for regntøjsmærket Rains viste sin første fulde ready to wear-kollektion, og de skuffede bestemt ikke. 

I galleriet herunder har vi samlet et udvalg af de bedste looks fra modeugens anden showdag:

De bedste looks fra modeugens anden showdag AW2020

 

Relaterede artikler