Copenhagen Fashion Week AW18: Her er modeugens events for alle

Fotograf: Lasse Bak Mejlvang
Endelig er det igen den tid på året, hvor de skandinaviske designberigede ildsjæle lukker os ind i deres kreative univers for en 20 minutters stund, når langbenede smukke modeller træder an på catwalken, og viser os AW18-kollektionernes fortryllende klæder.
 
 
Det er nemlig tid til at se designernes nyeste kreationer, når Copenhagen Fashion Week AW18 løber af stablen fra den 30. januar til den 2. februar 2018.
 
Det er en uge der som altid får den københavnske hovedstad til at summe af smukke modeller, fashionistaer, cool bloggere og dygtige skribenter, som flygtigt haster fra et show til et andet. Men heldigvis er modeugen ikke kun for branchen inderkreds, for du kan også være med, når hovedstaden forvandles til en vaskeægte modestavn.
Så du kan ligeså godt sætte kryds i kalenderen, og finde stilletterne frem - for pop-up butikker, fashiontalks og modeshows med de nyeste designere, er bare nogle af de ting, du kan opleve under den travle og fashionable modeuge. 
 
Du er blandt andet inviteret til frokost med Malene Malling, til en snak om hendes karriere og den danske modebranche og du kan komme med til det udendørs streetshow, når det eksklusive brand Apair viser deres bedste accessories fra SS18-kollektionerne. 
 
Hvis du også gerne vil være med, når Copenhagen Fashionweek dykker ned i moden, så se med her. 
 
Vi har samlet alle de events, begivenheder og shows, som du kan deltage i under Copenhagen Fashion Week AW18.
 
Scroll igennem galleriet nedenfor: 
 
 

Copenhagen Fashion Week AW18: Her er modeugens events for alle

 

 

Relaterede artikler