Chefredaktricen: "Hermès viste en cool kollektion med læder i overflod"

Foto: All Over Press

ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal, trodser de kolde temperaturer og lufter i denne uge stiletterne i kærlighedens by, Paris, hvor hun er med til kulminationen påalle de internationale A/W 2018-modeuger: Paris Fashion Week.

Modeugen i Paris har budt på et hav af fine shows fra blandt andre Givenchy, Balenciaga og Hermès, og Cecilie var med på forreste række, da sidstnævnte modehus viste deres ekstravagante og cool kollektion frem – udendørs. 

Læs også:  Moschino hylder Jackie Kennedy på catwalken i Milano

Hermès' A/W 2018-show gjorde et ekstra godt indtryk på Cecilie, og her kan du læse hendes oplevelse af showet:

Det er modigt at invitere til show (næsten) udendørs i marts... Ikke desto mindre havde Hermès modet (og heldet med sig), da de lørdag aften til lyset af solnedgangen af den første parisiske forårssol viste sin A/W-2018 kollektion. Med perlende champagne i glassene, svøbt i lækre lune tæpper bænket i en smuk overdækket vinterhave, der var skabt til showet med rødt perlegrus som catwalk, viste modehuset en cool kollektion med læder i overflod, lange to-die-for (ride-)støvler i ruskind i støvede farver, overlokkede kanter på jakker, nederdele og tasker, som var det kanten på et hestedækken og masser af spænder, bælter og stropper, der trods sine stærke referencer til hestesporten gav et cool modspil til de feminine snit og smygende silhuetter, som var gennemgående i kollektionen. Den monocrome farveskala med sort, marine, bordeaux og olivien i fokus blev på smukkeste vis brudt af 4 delikate styles i ‘hindbærsorbet’. Mums!”, lyder det fra ELLEs chefredaktrice Cecilie Ingdal. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

I galleriet har vi samlet hele den smukke A/W 2018-kollektion fra Hermès...

Hermés A/W18-show

Relaterede artikler