Carrie Bradshaw-kjoler får nyt liv i Oscar de la Renta show under New York Fashion Week
Foto: All Over Press
Modeugen

Carrie Bradshaw-kjoler får nyt liv i Oscar de la Renta show under New York Fashion Week

af Kirstine Juhl 15/09/2017
ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal, var til stede, da modehuset Oscar de la Renta fremviste de flotteste aftenkjoler under modeugen i New York. Kjolerne havde stærke referencer til Carrie Bradshaws ikoniske kjoler fra Sex and The City med stærke farver, glitrende pailletter og tylskørter. Se alle de flotte kjoler her..

Sex and the City. Serien, vi kan se igen og igen. Serien, som er forførende, fortryllende, fyldt med amoriner, uundgåeligt drama og, ja - tyl.

Sex and the City er i dén grad en af tidens mest ikoniske (mode-)serier, og det er måske evnen til at tage os i hånden og lede os igennem et entyerligt liv af kærlighed, intriger, venskab og imponerende kjoler, der har gjort SATC universet så populært.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 11 ting du (muligvis) ikke vidste om Sex and the City

Udover at mestre at gøre det 'in' at være single, dengang det bestemt ikke var tilfældet, har serien også formået at give os helt fantastiske moderigtige wauw-øjeblikke. Carrie Bradshaw har nemlig altid været kvinde for at vise sig fra en fashion-forward side i serien, og karakterens 'passion for fashion' har skuespillerinden Sarah Jessica Parker bestemt taget med sig videre ud i det virkelige liv - og fremvist på den røde løber.

Men det er nu engang karakteren Carrie, der ligger inde med guldkornene på modefronten, og det er da også hende, som enhver fashionista, der er sine Manolos værdig, tyr til for at retfærdiggøre at bruge det meste af sin løn på at udvide sin garderobe. For ja, der er da noget om snakken: ”I like my money right where I can see it- hanging in my closet!” , som Carrie Brandshaw så rigtigt siger i serien.

Læs også: 27 af Carrie Bradshaws mest ikoniske outfits gennem tiden

En af storlevarandørerne til Carries (dyre) garderobe er det amerikanske, eksklusive modehus Oscar de la Renta. Hvem husker ikke den smukke, pink de la Renta kjole fra seriens 6. sæson, som Carrie får af Alexandr Petrowsky - og ender på McDondals i?

Foto: HBO / Sex and the City

Under modeugen i New York i september 2017 fremviste modehuset sin kollektion for forår/sommer 2018, der havde stærke referencer til universet, vi kender fra Sex and The City. Særligt aftenkjolerne var som skræddersyede til Carrie Bradshaw, der bød på stærke farver, tusindvis af tyl-lag, glitrende pailletter og struttende skørter.

Læs også: Se supermodellernes børn under New York Fashion Week

De to modeuniverser, skal vi kalde det SATC de la Renta, smeltede derfor sammen, da Oscar de la Renta fremviste den ene ’Carrie-kjole’ efter den anden i et tomt galleri, og omgivelserne fungerede derfor som en kærlig cadeau til den nu afdøde modeskaber Oscar de la Renta og den mode, han skabte som designer: Farverige og fortryllende kunstfortællinger til kvinder verden over.

I galleriet nedenfor har vi samlet alle de smukke de la Renta aftenkjoler, der genopliver den ægte de la Renta-arv som vi husker og elsker den, og som i høj grad er en stor klapsalve værdig. Så imens du venter på Sex and the City 3, filmen som er blevet bekræftet allerede, kan du swipe dig igennem alle de fortryllende aftenkjoler her…

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her