Copenhagen Fashion Week Alt, du skal vide om modeugens første dag

Foto: Copenhagen Fashion Week

Den københavnske modeuge åbnede tirsdag den 29. januar, og det officielle startskud lød kl. 09:00, da Mother of Pearl inviterede til præsentation.

Dagen igennem stod der ellers shows i kalenderen, og de høje forventninger, som var bygget op siden sommerens modeuge, skulle indfries.

Muf10 stod for dagens første show, og her blev vi præsenteret for en sand stjernerække af topmodeller, idet både Nadja Bender, Mathilde Gøhler og Juliane Grüner stod på listen.

Læs også: Nyt magasin // ELLEs februarnummer + Trendbibel på gaden.

Senere på dagen inviterede også Résumé indenfor, og klapsalverne var ikke til at tage fejl af, da søstrene bag brandet, Anne Louise Faurholt og Emma Lohmann, takkede af til tonerne af Chers 'Believe'.

Blanche stod for bare anden gang i modeugens officielle showkalender, og det skulle ikke gå ubemærket hen. Designerne bag, Mette Fredin Christensen og Melissa Bech, havde valgt Planetariet som lokation, og det nyopstartede brand er for alvor ved at markere sig som en af de helt store spillere i den danske modebranche.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Søren Le Schmidt lukkede og slukkede den københavnske modeuges første dag med sit show kl. 18:00. Her beviste han endnu engang, at Danmark har fået en ny topskrædder. Schmidt modtog sine klapsalver til Michael Jacksons ’The way you make me feel’, hvilket passede glimrende til the way he made us feel

I galleriet herunder har vi samlet udvalgte looks fra de bedste shows fra modeugens første dag. Scroll løs og lad dig inspirere til din efterår- og vintergarderobe anno 2019:

Modeuge recap dag 1

Relaterede artikler