Foto: PR
Modeugen

Alt du skal vide om Bottega Veneta Salon 03

af Louise Amalie Rasmussen 22/10/2021
Neonfarver, bløde puffy clutch-tasker, chunky gummistøvler og ikke mindst masser af volumen og flet. Der er vist ikke nogen tvivl om, at det var Bottega Veneta, der i går præsenterede sin nyeste kollektion i Detroit aka. ’Motor City’.

Måske undrede du dig over, hvor Bottega Veneta blev af under modeugen i Milano.

Deres nye show-model blev allerede introduceret under pandemien i oktober 2020, hvor de fysiske shows ikke var mulige, men hvor de derimod afholdt deres off-schedule salon-shows. ’Salon’ er Bottega Venetas nye måde at vise deres ready-to-wear kollektioner på – altid nye steder og med fokus på det lokale community i det pågældende sted.

Læs også: Bottega Veneta har skabt et helt nyt digitalt univers, der overgår vores vildeste forventninger

Først var det London og så Berlin i april 2021. Salon 03 blev afholdt i samme stil som de forrige to shows og denne gang i ’Motor City’, Detroit, med intet mindre end Michigan Theatre som venue.

Creative Director, Daniel Lee, har stået i spidsen for Bottega Venetas designs de sidste 3 år, og vi er intet mindre end imponeret over, hvordan han kan blive ved med at være first-mover indenfor modeindustrien med sine nytænkende designs lige fra net-sandalerne, de chunky støvler, den bløde konstruerede flettaske til de firkantede hæle og overdimensionerede frakker.

Læs også: Glem Old Céline, New Bottega er influencernes nyeste favorit

Salon 03 er en kollektion der har fokus på teknik og funktion, men som også møder moderne glamour. Og som altid er volumen en væsentlig del af kollektionen, og ligeledes dominerer de bløde materialer med struktur, genanvendt gummi og metallic-detaljer.

I alt bar catwalken præg af referencer til både feminint sportswear og maskulint workwear. Smukke hvide looks, men også de stærke klare farver, som har kendetegnet Bottega Veneta i de sidste kollektioner under Daniel Lee.

Og hvis nogen skulle være i tvivl, de store gummistøvler er kommet for at blive!

Læs også: Se den bedste street style fra Paris Fashion Week

Se ELLEs favoritlooks i galleriet her.