Comeback 90'erne var tilbage på S/S 2019-catwalken

Foto: Ritzau/Scanpix

Fashion Month er ovre, og modeugerne i London, Paris, New York og Milano er veloverståede. Alle de smukke modeller gik skridt efter skidt ned ad de bonede gulve og viste os, hvad vi kan drømme om frem i mod forår/sommer 2019, og det tyder på, at vi blandt andet skal tilbage til 90'erne.

Mode og trends har det som bekendt med at komme igen fra tid til anden, og flere af de trends, der dominerede 90'erne, viste sig på catwalken under de netop overståede S/S 2019-shows.

Læs også: De 10 mest sete modeshows denne sæson var…

Når vi tænker 90’er-mode, popper der hos de fleste straks et billede op af kvinder iført cykelshorts, stropkjoler (eventuelt over denim) og chokers. Dét look er vi tilsyneladende ikke færdige med, for alle tre elementer var nemlig at se under S/S 2019-modeugen hos henholdsvis Fendi, Balenciaga og Loewe.

Hvis du allerede nu vil begynde at søge inspiration til sin forårsgarderobe anno 2019, anbefaler vi, at du (gen)besøger Rachel Green og Monica Geller fra TV-serien Friends. De to 90’er-kvinder er nemlig begge levende billeder på, hvordan vi skal se ud, når solen atter titter frem.

Men Fendi, Balenciaga og Loewe var ikke de eneste, der havde hørt 90’er-musik i designstuerne op til efterårets modeuge. Hos Chanel, Ralph Lauren og Alexander Wang havde man også taget en tur down memory lane, og vi blev fluks sendt tilbage til de gode 90’ere.

Hvis du er blevet nysgerrig på at se mere, så scroll løs i galleriet herunder, hvor vi har samlet 9 bud på 90’er-mode anno 2019.

90erne er tilbage til S/S2019

Relaterede artikler