ELLEs modeteam, Johanne og Josephine
Foto: Johanne Brostrøm & Josephine Aarkrogh
Milano Fashion Week

7 højdepunkter fra modeugen i Milano

af Josephine Aarkrogh, Johanne Brostrøm & Dina Saugman 27/09/2021
ELLEs modeteam, Johanne Brostrøm og Josephine Aarkrogh, har været til Milano Fashion Week, og samler her op med 7 højdepunkter fra dagene i den italienske modehovedstad.

Udover god mad og lunt sensommervejr, bød modeugen i Milano også på shopping samt minimalistiske og farverige items under fremvisningen af de mange SS22-kollektioner.

ELLEs modeteam, Johanne Brostrøm og Josephine Aarkrogh, har efter deres begivenhedsrige dage til Milano samlet deres fælles højdepunkter fra modeugen i den italenske modehovedstad.

Læs også: 6 højdepunkter fra modeugen i London

Foto: Johanne Brostrøm & Josephine Aarkrogh
Milano vibe

Man kan ikke tale om Milano uden at tale om den helt specielle vibe, der finder sted i byen.

"Efter halvandet år på hjemmekontoret, føles det så godt at være tilbage i Milano,"  fortæller Josephine Aarkrogh.

Hun og Johanne vil derfor anbefale en efterårstur til storbyen, da den byder på både god mad, shopping og et lunt klima, der er helt perfekt og tiltrængt, når vejret allerede er blevet koldt herhjemme i Danmark.

Pradas SS22-kollektion

Foto: Imaxtree
Prada SS22-kollektion, Milano

Prada afholdte ikke blot ét, men hele to shows, der fandt sted i både Milano og Shanghai. De to shows foregik på samme tid, bød på de samme looks, og det hele blev livestreamet, så hele verden kunne se med på én og samme tid. 

Kollektionens keylooks bød på oversize læderjakker stylet til minikjoler med slæb. Hertil fulgte farverige sko og tasker. Kollektionen var stærk, finurlig og elegant på samme tid, præcis som man kender Prada. 

Læs også: Boss X Russell Athletic skabte bølgegang på stadion under fremvisning af deres fælles SS22-kollektion

Jil Sanders SS22-kollektion

Foto: Imaxtree
Jil Sander, Milano

Et af modeugens første shows var Jil Sander, hvilket også var blandt Johannes favoritter. Som altid mestrede Jil Sander minimalisme til perfektion, og denne sæson med en smuk farvepalette, flotte oversize snit og hæklede kjoler, der gav kollektionen et ekstraordinært udtryk. 

Farverige taskedrømme og nye samarbejder

Foto: Johanne Brostrøm & Josephine Aarkrogh
Showrooms, Milano

Taske- og skobrandet, Boyy, har åbnet sin første butik i Milano, og det fejrede de med et hyggeligt cocktailparty i gårdhaven ved butikken. Slå vejen forbi Via Bagutta 9, hvis du er i Milano og vil se de cool lokaler og selvfølgelig drømme om en farverig taske eller to. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Johanne og Josephine besøgte No.21s showroom, og her så de ikke kun deres nye SS22-kollektion, men også samarbejdet, de har lavet med den ungarnske designer Nensi Dojaka, der netop har vundet LVMH-prisen.

Kollektionen kommer i butikkerne i starten af 2022, og vi drømmer allerede om de flotte, sexede styles til næste års fester. 

Foto: Johanne Brostrøm & Josephine Aarkrogh
Spisesteder, Milano

Pasta, pasta, pasta - og lidt mere pasta

Man kan ikke tage til Italien, uden at fylde maven med pasta. Johanne og Josephine besøgte et af deres favoritsteder, Da Giacomo, hvor de fik den anbefalelsesværdige klassiker, spaghetti vongole.

Fiskerestauranten, Langosteria Bistrot, er også blevet en ny favorit på restaurant-listen. Her fik de serveret hummerpasta og de lækreste desserter - "Si, Grazie,"  siger vi bare.

Læs også: 7 højdepunkter fra modeugen i Stockholm