Copenhagen Fashion Week 15 modeugeevents, du kan komme med til... Psst! Opdateres løbende

Foto: Copenhagen Fashion Week

Stilbevidste mænd og kvinder fra nær og fjern valfarter i næste uge til København, når Copenhagen Fashion Week atter engang udfolder sig. Det er blevet tid til at se designernes A/W 2019-kollektioner, og du er inviteret med til modeugeevents.

Set igennem dit Instagram-feed kan modeugen måske virke som en lukket begivenhed, som kun særligt inviterede kan glæde sig selv, men sådan er det heldigvis ikke.

Flere og flere brands åbner dørene, så alle modeelskere kan få en bid af modekagen, og det ELLEsker vi!

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Du kan altså godt begynde at sætte krydser i kalenderen i uge 5. Din faste inspirationssøgning via modemagsiner og endeløs Instagram-scrolling skal nemlig skiftes ud med ægte modeshows og fremvisninger af de nyeste kollektioner ved åbne modeugeevents.

Louise Roe Gallery åbner op for The Fashion Café, hvor der både vil være lækre cocktails og talks med modepersonligheder som Cecilie Thorsmark, Cecilie Ingdal, Chris Pedersen, Anne-Christine Persson, Kim Grenaa og Eva Kruse. 

Boozt.som åbner også dørene, når de tre dage i træk inviterer til talks i modens tegn. Du inviteres også til modeshow samt pop-up shops hos Ganni og Mads Nørgaard og eksklusive rabatter hos Wood Wood!

Læs også: Bella Hadid, Emily Ratajkowski og Kaia Gerber overraskede på catwalken ved Milanos modeuge for mænd.

Vi har samlet en række events, som er ’open to all’, og i galleriet herunder guider vi dig til 15 modeugeevents, du kan komme med til:

A/W 2019 modeugeevents, du kan komme med til

Relaterede artikler