Mode

Mette vandt en dag som Carrie

af Mette Marie Lei 4/06/2010
ELLE havde i anledning af filmen 'Sex and the City 2's indtog i de danske biografer udloddet verdens måske nok bedste premie - nemlig en hel dag som Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha!

ELLE havde i anledning af filmen 'Sex and the City 2's indtog i de danske biografer udloddet verdens måske nok bedste premie - nemlig en hel dag som Miranda, Carrie, Charlotte og Samantha!

Vinderen blev den smukke Mette Møller Petersen fra Århus, som måtte vælge tre veninder at tage med til København.
De fire piger startede dagen på ELLEs redaktion, hvor de blev mødt med champagne og kæmpe-goodiebags med masser af makeup frafra Maybeline.
Så blev de hentet i to åbne convertable Peugeot'er inklusiv søde charuffører, som fragtede dem rundt hele dagen. De fire unge damer skulle nemlig klædes på ægte SATC-style - én af Rützou, én af Bllack Noir, én af SAND og én af by Malene Birger - og så naturligvis smykker fra Dyrberg/Kern som prikken over i'et!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Til sidst spiste pigerne aftensmad på restaurant Ebisu i det eksklusive Custom House i Havnegade og drak champagne på deres terrasse lige ud til vandet.

Og selvfølgelig sluttede pigerne af som ægte SACT-girls på den røde løber i Imperial, inden de smuttede ind i mørket og så den længe ventede 'Sex and the City 2'.

ELLEs digitalredaktør var med dem hele vejen med sit spritnye Samsung NX10 hybridkamera! Se billederne fra pigernes solrige dag hér.

Velkomst på ELLE-redaktionen!
Fra venstre: Katrine, Mette, Maria og Simone ... Superlækre produkter fra Maybeline Så kom slæderne ... Åh, der er nu intet som en åben hvid bil med egen chauffør! TAK, Peugeot!!Katrine og Peugeot... Fint match! Girls on the road ...Rützou! En hver pigedrøm: Find dig et sæt tøj - du har alt at vælge imellem!!Uh, det er svært at vælge...Vinderoutfittet blev en fantastisk blå heldragt og en smuk blazer... ELLEs danske udgave af pigerne fra SATC ...Kærlighed ved første blik! En helt fantastisk lædervest fra Bllack Noir Bond-babe... Hygge foran prøverummet!Tre århusianske ELLE--favoritter!

Yndlingskjolen fra Bllack Noir! Så er Katrine klædt på! Og så videre til SAND!SAND bød pigerne velkommen på ægte SATC-vis med lyserød champagne i miniature-flasker! HURRA!Skål... Endnu et tilfælde af ægte kærlighed: Simone faldt pladask for den smukke SAND-læderjakke! Simone er lykkelig og smukt klædt på i SAND fra top til tå!


Endelig: By Malene Birger! Her skulle vinderen, Mette, vælge sit outfit!Aftenens SATC-kjole! Som en ekstra-treat fik Mette også denne smukke sag med hjem til Århus! Lykken var stor!Næste stop på mode-ruten: Dyrberg/Kern! De fantastisk søde piger i butikken hjalp ELLEs vindere med at finde de perfekte accessories til deres individuelle outfits.All blinged up - and ready to go... Restaurant Ebisu i Custom House! Så står der sushi på menuen.... Men først lidt lækkerier på Custom Houses smukke terrasse!Var der nogen, der satgde SATC...?De fire piger slapper for første gang denne dag lidt af i benene og glæder sig til middagen. Efter middagen på Ebisu blev de 4 piger kørt i deres Peugeot-biler til Imperial-biografen, hvor 'Sex and the City 2' havde premiere! ... Og som de stjerner, de er, blev de naturligvis badet i blitz-lys på den røde løber!


Efter filmen var de unge damer så propfyldt med indtryk, at de sprang efterfesten på Bar Rouge over og gik glade og trætte hjem i seng.
Tusind tak for en fantastisk dag, piger!

Se flere billeder fra galla-premieren i ELLEs galleri hér.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her