Spottet Kylie Jenner hopper med på populær sko-trend

Foto: The Mega Agency

Kylie Jenner er en vaskeægte trendsætter. I årenes løb har Kylie vist sig som en af de mest trendy søstre af alle Kardashian-søstrene. Hun har bragt mange trends i rampelyset som blandt andet store læber, liquid lipstick, parykker, stramme læderoutfits og omvendte bikinitoppe.  

Nu gør hun det igen. Hun er nemlig blevet spottet på Instagram med en sko, som hun aldrig er blevet set i før. Der er tale om et par af de populære og velkendte Birkenstocks.

Men det er ikke bare hvilken som helst Birkenstock, som Kylie har påført sig. Sandalerne er fra det elegante mærke MSCHF, og de går under navnet ’Birkinstocks’.

Læs også: Kylie Jenner lancerer 4 nye læbestifter i samarbejde med søsteren Kim Kardashian West

Birkenstocks med et stilfuldt tvist

’Birkinstocks’ er lavet af læderet fra Hermès’ populære 'Birkin bag', deraf kommer det kreative navn. Kylie viste de fine sko frem på en Instagram-story. Du kan se storyen med skoene her:

Foto: @kyliejenner

De sorte sandaler skiller sig ud fra de klassiske Birkenstocks. Sandalerne er nemlig pyntede med små guldspænder og læderskin. Det giver skoene et mere eksklusivt look.

Skoene er heller ikke ligefrem billige. Priserne for ’Birkinstocks’ varierer mellem 200.000 til 465.000 danske kroner.

Derfor kan de stilfulde sandaler tilføjes til Kylies samling af eksklusive items fra mærker som blandt andet Dior, Chanel og Gucci. 

Det er tydeligt at se, at Kylie Jenner godt kan lide eksklusivitet. Du kan i galleriet her se nogle af de vildeste gaver, som hun har givet til sin datter, Stormi Webster:

De 7 vildeste gaver Kylie Jenner har købt til datteren Stormi Webster

Læs også: Kylie Jenner kan nu (også) kalde sig sangerinde

Relaterede artikler