Foto: PR
Annonce

Kom til eksklusivt smykke- og designevent med ELLE og Georg Jensen

28/10/2021
ELLE Native - Annonce for Georg Jensen
Elsker du smykker og tidløst design, skal du sætte et stort kryds i kalenderen den 17. november, når ELLE og Georg Jensen inviterer til en eksklusiv talk med ELLEs chefredaktør, Cecilie Ingdal som værtinde.

Elsker du smykker og tidløst design, skal du sætte et stort kryds i kalenderen den 17. november, når ELLE og Danmarks største sølv-, smykke- og designbrand Georg Jensen, byder indenfor i den smukke flagskibsbutik i hjertet af København. Her vil ELLEs Chefredaktør, Cecilie Ingdal, holde en inspirerende talk om det bæredygtige aspekt i at investere i produkter, hvis design og kvalitet holder for evigt, samt de minder der tilknyttes til objekter, man har for livet. Cecilie Ingdal vil desuden dele sine personlige stylingtips og komme med inspiration til årets julegaver. Der vil i forbindelse med eventen serveres champagne, lette snacks og deles goodiebags ud til alle deltagere.

Dato: Onsdag den 17. november 2021

Tid: 18.00 - 20.00

Sted: Georg Jensen, Amager Torv 4, 1160 København K

Vi glæder os til at se dig!

PRAKTISK INFORMATION

Der er plads til 100 personer til eventen og det er gratis at deltage. Pladserne fordeles efter først-til-mølle.

Tilmelding sker direkte til Georg Jensen på PR@GeorgJensen.com (Skriv ”Tilmelding til ELLE x Georg Jensen event” i emnefeltet)