Ny kollektion Trine Kjær om ny homewear-kollektion: "Det er helt klart min personlige favoritkollektion"

Foto: PR

Fortæl om din Na-kd-kollektion? Hvilke tanker har du gjort dig?

”Kollektionen, som er min tredje for Na-kd, blev designet midt under første omgang corona-lockdown. Det var sådan en mærkelig tid, hvor vi pludselig var hjemme konstant. Netop det at være hjemme blev også temaet og inspirationen for selve kollektionen. Ligesom man snakker om den perfekte basis-garderobe, så ville jeg nu lave den perfekte homewear-garderobe. Jeg er virkelig glad for og tilfreds med resultatet, og det er helt klart min favorit ud af de 3 kollektioner, jeg har været så heldig at designe i samarbejde med Na-kd.”

 

 

Kollektionen er inspireret af tiden, hvor vi alle arbejder og er hjemme. Hvordan kommer det til udtryk?

”Det oplagte valg ville jo være at lave en sweatsuit-kollektion ligesom mange andre har lavet. Alle dage er pludselig en slags søndage, hvor vi er hjemme, og derfor har sweatsuits fået en kæmpe revival i 2020 og helt sikkert også i 2021. Jeg synes allerede, der var så mange seje sweatsuits, så jeg tænkte i stedet, at jeg ville skabe en hel homewear-kollektion. En kollektion, hvor der var masser af komfort og oversize silhuetter, men som også har som fokus, at homewear ikke kun behøver at være stort, men også kan være mere feminint og sexet, så alt ikke bliver leverpostej og joggingtøj derhjemme. Jeg har bl.a. lavet den smukkeste off white-satinpyjamas, nogle smukke asymmetriske toppe og to forskellige kjoler. Den ene er perfekt til sofaen og den anden, der kommer i tre farver, er skøn til de aftener, hvor vi laver lækker mad og glemmer alt om corona.”

 

Foto: PR

 

Hvordan vil du style kollektionen?

”Alt kan mikses på kryds og tværs, og alle items kan styles op eller ned og dermed bruges til forskellige formål. Jeg elsker fx at rende rundt i pyjamas derhjemme, men jeg elsker også at have en pyjamas på med sneakers ude i den virkelig verden. Og hvis jeg skal til middag, vil jeg tage et par høje sko på til pyjamassen. Derudover elsker jeg pyjamasbukser under kjolerne.”

 

Hvilket item i kollektionen er du gladest for?

”Jeg har helt klart brugt den blå, crispy pyjamas mest, men jeg er også blevet meget glad for den grå ribkjole, som er lige så behagelig som et sweatsuit, men klart mere feminin.”

 

 

På kampagnebillederne til kollektionen spiser i spejlæg. Har du selv taget nogle nye spise- eller madlavningsvaner til dig under corona?

”Det har jeg i høj grad. Jeg har fx lært at bage med surdej og har haft liv i min surdej siden lockdown i marts. Det har ført til en ny morgenmadstradition, nemlig at vi stort set hver morgen spiser surdejsboller eller brød - og mindst sidder over morgenmaden en halv time hver morgen - også i de perioder hvor der ikke har været lockdown. Mad er blevet endnu vigtigere, og jeg tror aldrig, vi har lavet så meget mad, som vi har gjort de sidste 9-10 måneder - både fordi vi savner at spise ude og rejse generelt.”

 

 

Din kreativitet kommer til udtryk på mange måder, og snart overtager du og din mand jeres nye hus. Hvilke planer har I for det, og hvad glæder du dig mest til?

”Coronapandemien har helt klart været medvirkende til, at vi i sommer tog beslutningen om, at vi vil rykke i hus. Vi bruger så meget tid hjemme nu, at rammerne passer bedre for os som familie ved at have hus og ikke mindst en kæmpestor have, hvor børnene kan lege, og vi kan få luft. Vi overtager det i næste uge, og planerne er først og fremmest, at alle hvide vægge skal males, så det føles mere som vores sted og vores hus. Jeg glæder mig usandsynligt meget til alt ved livet som husejere, men allermest glæder jeg mig til, vi forhåbentlig til sommer kan holde en stor indflytterfest. Jeg savner fester, og jeg savner vores venner.

Shop hele Trines nye Na-kd-kollektion HER.

Relaterede artikler