Fem minutter med Skall Studio ”Dét køber vi altid med hjem fra Indien”

Foto: Skall Studio
Danske Skall Studio er kendt for deres feminine, enkle og bæredygtige design, der bliver produceret i Delhi. Fordi designerne bag, Julie og Marie Skall, besøger den indiske storby så ofte, står de bag rejseguiden i ELLEs februarnummer, der er på gaden nu. Derfor spurgte vi dem om …  
 
Hvilken indflydelse har Indien på jeres design?
”Indien har stor indflydelse på vores design. Det er her, vi laver alle vores designs i økologisk bomuld og hør, og så elsker vi de lange løse silhuetter og lag-på-lag styling, som ofte kendetegner indisk påklædning.”
 
 
Hvilket item fra jeres S/S-2019-kollektion har et særligt Indien-touch/en særlig tilknytning til Indien?
”Indien er et rigtigt godt sted at lave bløde og feminine blonder i bomuld, og vores S/S-2019-kollektion har en hel serie med blondestyles. Vores ’Amber’-kjole er også meget typisk indisk i tynd bomuldsgauze med masser af længde og vidde, perfekt til varme sommerdage og til rejsekufferten.”
 
Hvad køber I altid med hjem fra Delhi?
”Vi skal altid have et nyt pashminatørklæde med hjem, gerne et med håndlavet broderi. De er smukke, og vi har dem med os overalt. De er også perfekte på flyrejser, som godt kan blive kølige pga. air-condition.”
 
 
Og hvad er jeres bedste minde derfra?
”Da Julie var bosat i Delhi i 2012-13, holdt vi en lang ferie sammen med vores forældre i Delhi, og det var fantastisk at opleve byen sammen med vores familie og have tid til alt det, som vi normalt ikke gør, når vi er på arbejde. Selv efter et utal af rejser til Delhi, har vi stadig en masse oplevelser til gode.”

Relaterede artikler