Skoskabet Rebecca Laudrup: "Se mine sko"

Foto: Kavian Borhani

Denne artikel er første gang bragt i ELLEs juninummer 2021.

Rebecca Laudrups skoskab er fyldt med minder

Jeg har rigtig mange sko, og langt de fleste har jeg købt i fysiske butikker i udlandet, når jeg har været på ferie, eller da jeg boede i Hongkong, hvor min samling virkelig fik et boost. Det var også der, jeg købte mine brudesko.

Læs også: Anna Winck: "Se mine sko"

Til hverdag går jeg mest i sneakers og flade sko. Jeg kan bedst lide, når skoene er chunky som Balenciagas store sneakers eller Marnis Fussbett-sandaler eller dem, jeg har på her (på billedet øverst, red.). Jeg har fået dem af min mor, og jeg elsker, at de er lidt anderledes end de versioner af modellen, man oftest ser. Det er ret sigende for min skostil: Jeg er vild med klassikere, men går ofte efter en anderledes farve eller et modigt materiale, så de skiller sig ud.

Det kommer sig måske af, at min tøjstil, som før har været meget farverig, med årene er blevet mere neutral, og så er iøjnefaldende sko den nemmeste måde at pifte looket op på. Desværre er jeg ikke så god til at passe på mine sko, for jeg synes, at sko skal bruges. Til gengæld smider jeg aldrig sko ud, fordi der er knyttet så mange gode minder til dem fra spontane byture, festivaler og alt derimellem.

Læs også: Barbara Egholm: "Se mine sko"

Vi har besøgt Rebecca Laudrup i hendes hjem og smugkigget i hendes skoskab.

Se med i galleriet nedenfor.

Rebecca Laudrups skoskab

Læs også: Eksklusivt interview med modeikonet Chiara Ferragni

Relaterede artikler