Nyt magasin Nyt ELLE på gaden med stort Medina-interview

Foto: Rami Hanna
Velkommen til Medina!
 
Torsdag den 24. september er det nye ELLE på gaden – med smukke Saraha Wija på forsiden – og du skal særligt glæde dig til at dykke ned i det 12 sider lange interview med poplegenden Medina, der ærligt fortæller om livets nye kapitel som hustru og kommende mor – men også om vejen dertil med sammenbrud, stalkere og indre kaos.
 
 
Du kan også glæde dig til at blive klogere på yummy mommy-tendensen (hvordan blev det ’mode at være mor’, og hvem startede bølgen?) til at høre tre mænd fortælle om kvinder og til at komme indenfor i influencer Laura Lawaetz’ hyggelige familiehjem. Vi guider dig selvfølgelig også til et på alle måder stilfuldt efterår, idet vi bl.a. sætter fokus på 15 mærker, du skal kende lige nu, fremhæver de fineste items såsom rullekraver og herrefrakker - og selvfølgelig drømmer os væk i to smukke modeserier.
 
På beauty-siderne er der fokus på perfekte bryn, og så åbner Bea Fagerholt sit beautyskab for os. Aia Aamund deler i øvrigt sine kulturvaner, mens litteraturskribent Katherine Diez guider til månedendes must-reads. Alt det – og meget mere – i det nye ELLE. Rigtig god læselyst - og smugkig herunder: 
 

Nyt ELLE på gaden med stort Medina-interview

 

Relaterede artikler