It-bag Kom med bag facaden, når Diors 'Saddle'-taske bliver produceret

Foto: PR

Den genkendelige saddeltaske ’Dior Saddle’ blev første gang set på Diors catwalk tilbage i 2000, dengang designet af John Galliano, og i 2018 - godt 18 år senere - satte Diors Maria Grazia Chiuri igen ’Saddle’-tasken på dagsordenen.

Maria Grazia Chiuri bragte dog ikke kun den klassiske ’Saddle’-taske, som vi ellers kendte den, tilbage på dagsordenen. Hun valgte nemlig at nyfortolke den fuldstændig.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Om Marias vision for nyfortolkningen af tasken, har hun blandt andet udtalt: ”Jeg ønskede at gøre den lidt større og mere robust, men også at skabe den i flere farver, med broderi eller frynsedetaljer, så den ligesom en kamæleon kan tilpasse sig alle situationer”.

Foto: Imaxtree

Og hvis du ikke er så heldig at have en i gemmerne, er det altså nu, at du skal investere… ’Saddle’-tasken er nemlig blevet kaldt tidsløs og vil derfor stadig være trendy maaange år endnu. I øjeblikket kan ’Saddle’-tasken blive din for 13.400 kroner (kanvas) og 14.900 kroner (læder).

Læs også: Derfor koster din Chanel-taske det, den gør

Flere it-girls såsom både Bella Hadid, Elsa Hosk, Beyoncé og Paris Hilton har endda 'Saddle'-tasken som en del af deres garderobe, men det er vist safe-to-say, at 'Saddle'-tasken for alvor kom på vores ønskelister, da Carrie Bradshaw (aka. Sarah Jessica Parker) havde den som en del af sit outfit i Sex and the City.

Foto: All Over Press

Men synes du stadig, at prisen for tasken virker lige lovlig høj? Så se med i galleriet, hvor ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh (pt. på barsel), har været en tur bag facaden, og set hvordan kreationen af den klassiske ’Saddle’-taske folder sig ud.

Derfor koster din Dior-taske det, den koster

Denne taskeguide blev også bragt i ELLEs januar-nummer 2019.

Relaterede artikler