Medina ”Jeg lever ikke på regret” - ELLE har mødt den albumaktuelle popstjerne Medina

Foto: Asger Mortensen
For 10 år siden – præcis samme dag som ELLE blev lanceret i Danmark – sendte den dengang ukendte sangfugl med det eksotisk klingende navn ’Medina’ sin første single på gaden. Og med ordene ”Velkommen til Medina” var der ingen tvivl om, at Danmark havde fået en ny popstjerne.
 
Fordi ELLEs (danske) historie er så tæt knyttet til Medinas, var det naturligvis også Medina, der stod for musikken, da ELLE fejrede sin 10-års fødselsdag den 21. september 2018. Her gav Medina under tre små intimkoncerter forpremiere på sin nyeste single, Væk Mig Nu, der udkommer sammen med albummet 'Grim' fredag den 12. oktober 2018. 
 
 
'Grim' er det første dansksprogede album fra Medina i flere år, og udover den første single, Væk Mig Nu, indeholder albummet desuden seks helt nye numre. Dertil er pladen også et genhør med de mest populære Medina-numre fra de sidste 10 år, herunder Det Smukkeste og Elsk Mig. 
 
Medina fortæller om kommende album: ”'Grim' er et album, der har været mange år under vejs. Overordnet er det et ærligt album, hvor jeg ikke som på mange af mine tidligere sange synger i metaforer. Det er et album, der har været ekstra hårdt at lave, da jeg har reflekteret meget over, hvad jeg ønsker for mig selv og min fremtid. Det er et album der i den grad har helet mine sår og beskrevet mine glæder ved at få skrevet det ned. Jeg er så stolt af det, og glæder mig til at dele det med jer.”
 
ELLE fandt et roligt øjeblik med Medina mellem intimkoncerterne til ELLEs fødselsdag, hvor vi blandt andet talte om de sidste 10 år, og forventningerne til de kommende 10 – og om der er noget i hendes karriere, hun ville have gjort anderledes, hvis hun vidste hvad hun ved i dag: 
 
”Jeg lever ikke på regret. Jeg fortryder ikke noget, og jeg ville ikke lave noget om. Jeg har gjort mig nogle erfaringer af ting, jeg ville ønske jeg ikke havde gjort, men jeg har altid stået ved den jeg er, og det har gjort mig til en bedre person,” siger Medina til ELLE.
 
Du kan se hele interviewet med Medina i videoen nedenfor: 
 
 
Interview: Rose Maria Boelsmand Klip: Kavian Borhani
 
Psst … Du kan også møde Medina i et stort interview i ELLEs 10 års jubilæumsmagasin, der er på gaden til og med 25. oktober. Go get it! 
 
Medina har solgt mere end 220.000 fysiske albums og mere end 90.000 solgte album-downloads. Medina har desuden solgt mere end 975.000 single downloads og har over 86,5 mio streams worldwide som mainartist. 
 
 
 

Relaterede artikler