Interview Fem minutter med kreativ direktør Helene Skytte

Foto: PR

Helene Skytte var PR-ansvarlig for Ganni i fire år og fik på de år for alvor sat fokus på det danske mærke – også på den internationale modescene.

Sidste vinter stoppede hun hos Ganni og åbnede sit eget kreative bureau Hood Agency.

Hendes inspirerende karriere i modebranchen kan du læse mere om i oktobernummeret af ELLE, der er på gaden nu, og fordi hun også inspirerer rent stilmæssigt (tjek selv på Instagram @heleneskytte), spurgte vi hende om… 

Hvor drikker du helst din kaffe?
”Jeg elsker mine daglige cykelture ned ad Vognmagergade om morgenen, og nu er der lige åbnet den hyggeligste kaffebar, Louise Roe Gallery, tæt ved mit kontor. Nogle morgener henter jeg en to-go kaffe, mens andre dage holder jeg morgenmøder dernede.” 
 
 
Dit næste køb? 
”Dries van Noten-sko hos Holly Golightly! Det er klart mit favorit-skomærke, og jeg har udset nogle fine brokadesandaler, som ville være så fine med små strømper i.” 
 
Hvad har du liggende på dit natbord?
”På mit natbord har jeg beautyprodukter og bøger. Jeg går meget op i mine hudplejerutiner, og har flere produkter, jeg smører på lige inden sengetid. Jeg har en tradition med min søn Conrad på 8 år, hvor vi ligger og læser højt for hinanden om aftenen. Lige nu er han ret fascineret af religion, så vi har lige færdiggjort en bog om Islam, og er nu i gang med en bog om Buddhisme.” 
 
Bedste beautybehandling?
”’Glow Signature’-ansigtsbehandling hos Anita Falslund -  det er min favoritbehandling. 75 minutters ren nydelse og afslapning. Jeg sørger for at få denne behandling fast hver 4. uge, og så elsker jeg massagedelen med ansigts-, nakke- og skuldermassage.” 
 
Intet efterår uden …?
”Vi har fået en tradition i vores familie, hvor vi tager på efterårsweekendtur til Sverige, nærmere bestemt Hotel Skansen i Båstad. Vi elsker den smukke natur, lange gåture på stranden og i de svenske skove, ren afslapning med spa behandlinger, koldbadshuset, sidde ved pejsen og nyde dejlige middage på hotellet. Det giver et dejlig afbræk i de travle efterårsmåneder.” 
 
Psst … oktobernummeret af ELLE, hvor du kan læse et interview med Helene Skytte om hendes karriere, er på gaden til og med onsdag den 24. oktober. 

Relaterede artikler