Video ELLE besøger Elin Kling i Totême

Foto: Kavian Borhani

Elin Kling voksede op på en gård i den lille by Mariestad 4-5 timer uden for Stockholm, hvor hun i sin fritid syede og gav nyt liv til genbrugstøj. Når man sidder foran Elin, der med sit lyse hår, lakerede negle og misundelsesværdige øjenbryn, er det svært at forestille sig, at Elin i sine teenageår farvede sit hår grønt.

”Jeg boede på landet og havde brug for at udtrykke mig kreativt, og det gjorde jeg ved at sy tøj og farve mit hår. Jeg havde aldrig en drøm om at arbejde i modebranchen, det er noget, der er kommet senere hen i mit liv. Jeg gik aldrig efter at skulle arbejde med tøj, men det blev min vej alligevel, og jeg elsker det!”

Det var aldrig hendes drøm at arbejde i modebranchen, ikke desto mindre var det her, hun fandt sin egen (karriere-)vej – først som blogger og instagrammer siden som chefdesigner i eget modehus, Totême.

Læs også: Få Elin Klings scandi-inspirerede forsidelook.

I januar blev hun hyldet for sit design til svenskernes svar på ELLE Style Awards. Vi mødte den blide og altid elegante forretningskvinde Elin Kling i sine nye omgivelser midt i Stockholm.

Læs hele interviewet i ELLEs martsnummer, eller kom med indenfor, når ELLE besøger Elin Kling i Totême i videoen herunder: 

Video: Kavian Borhani

 

Relaterede artikler