Fem minutter med Decadents Karina Mundt Holst: ”Istanbul er mit shoppe-sted”

Foto: Pia Winther
I januarnummeret af ELLE, der er på gaden nu, har vi besøgt Karina Mundt Holst, som er grundlæggeren af og designeren bag accessorybrandet Decadent. Hun bor i et fantastisk arkitekttegnet hus i Vedbæk, men det er ikke kun hendes hus, der emmer af god kvalitet – det gør resten af hendes univers også. Vi spurgte hende om …
 
Den bedste måde at starte dagen på?
”Bad, kaffe, gåtur med hunden ned til vandet. Gerne hver morgen, hvis det kan lade sig gøre.”
 
Hvilke skønhedsprodukter sværger du til?
”Jeg er meget glad for islandske Bioeffect, Clarins’ bodylotion og parfumer fra Byredo – især ’Bal d’Afrique’ - den er skøn.”
 
 
Dit næste køb? 
”Til mig selv må det være nye sko. Nye, lækre sneaks, dem, jeg har, er så slidte.”
 
Hvilken butik du vender tilbage til igen og igen …?
”Jeg rejser ofte til Istanbul, hvor vi får produceret Decadent, så det er lidt mit shoppe-sted, for der har jeg tiden til det om aftenen, og de har længe åbent. Der køber jeg meget til mig selv. De har en kæde, der hedder Baymen, som minder lidt om Illum, bare tyrkisk og mega lækkert.” 
 
Hvilken restaurant eller cafe du vender tilbage?
”Jeg prøver mange nye steder hele tiden, og har derfor ikke et stamsted. Det seneste jeg har prøvet, er et sted i Sverige, der hedder Wanås Restaurant Hotel. Sidste år var jeg på Ett Hem i Stockholm med min mand, og der er så lækkert. Så så jeg på deres Instagramprofil, at de havde været på inspirationstur til Wanås Restaurant Hotel – en fin gammel herregård med tilhørende kunstpark, så det måtte jeg også prøve.” 
 
Ingen vinter uden … 
”Min rulamspels fra Saks Potts. Den er tung, men den er også dejlig varm, og jeg er virkelig glad for den.”
 
Psst ... I januarnummeret af ELLE, der er på gaden nu, kan du opleve hele Karina Mundt Holsts skønne univers! 

Relaterede artikler