H&Ms nye Colour Story-kollektion opfylder alle vores største Tie Dye-drømme
Foto: H&M
Ny kollektion

H&Ms nye Colour Story-kollektion opfylder alle vores største Tie Dye-drømme

af Cecilie Stubkjær Ottosen 19/04/2021
Med H&Ms Colour Story-kollektion, går alle vores største Tie Dye-drømme i opfyldelse. Den nye kollektion er spækket med smukke sommerfarver og cool items, som vi hellere end gerne går sommeren i møde med. Læs med, og se alle de nye og cool items, som du kan klikke hjem.

H&Ms anden kollektion fra Innovation Stories byder på moderne, bæredygtige farveteknikker, smukke silhuetter og et hav af cool items.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Innovation Stories er en erstatning for Conscious Exclusive denne sæson. Det er H&Ms laboratorium inden for bæredygtighed, og giver brandet en mulighed for at afprøve nye, bæredygtige materialer og metoder, inden de skal skaleres op og blive en fast del af H&Ms sortiment.

Læs også: Rejina Pyo og & Other Stories nye designsamarbejde er et af de fineste til dato

H&M har ved hjælp af innovatører skabt en kollektion med moderne styles, som alle er bæredygtigt farvet med innovative farveteknikker, såsom bioteknologi, plantebaserede pigmenter og systemer med et lukket kredsløb, som har mindre indvirkning på miljøet.

Concept designer i H&M, Ella Soccorsi, fortæller:

”Det har været en fantastisk rejse at arbejde med så interessante innovatører og deres fantastiske idéer. Colorfix er for eksempel den første virksomhed, der benytter en naturlig, biologisk proces til at producere og påføre pigmenter på tekstiler. Det er første gang, at deres teknikker bliver benyttet i en kollektion. Vi er utrolig stolte over, at kollektionen føles ubesværet og frisk på trods af de tekniske innovationer og idéer, der ligger bag.”

Læs også: Valentino fik hjælp fra overraskende side efter stor brandulykke

Kollektionen byder på edgy og boheme-inspirerede styles, og har en helt generel coolness over sig. Silhuetterne er både baggy og kropsnære, og kombinationen af de smukke silhuetter og den varme og optimistiske farvepalet, der byder på varm orange, kastanje, indigoblå og sart gul, indbyder til lange aftener med høj musik og uanede mængder sommercocktails.

Hele den nye kollektion er lavet i materialer som silke, økologisk bomuld, genanvendt polyester og Tencel Lycocell.

Læs også: Her er ekspertens 6 bedste tips til salg af tøj online

Kig med i galleriet herunder og opdag hele den nye, bæredygtige og max cool Tie Dye-kollektion.

Du kan klikke dine favoritter hjem lige HER.