Mode

Hilsen fra chefredaktricen: Vi elsker Frankrig!

af Emilie Bech Zerlang 5/01/2015
ELLEs chefredatrice byder velkommen til det nye ELLE, der er dedikeret til Frankrig og alt vi elsker ved landet... Vive la France!

Tekst: Cecilie Christiansen

På ELLE har vi ikke alene en fælles passion, når det kommer til mode, skønhed, æstetik og cool kvinder (og lækre mænd …), vi er også alle mere eller mindre frankofile. Og vi kommer derfor med jævne mellem-rum til især Paris, uanset om det er modeuger, ELLE-hovedkvarteret, Rue Cambon 31 (Chanelbutikken, red.), boeuf tartare, de smukke parker, de lækre boulevarder eller de skønne boglader langs Seinen, der trækker.
Og derfor har vi endnu en gang dedikeret en udgave af ELLE til alt det, vi elsker ved Frankrig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For vi kan ikke få nok af det franske. Som i slet ikke. Og da vi på redaktionen diskuterede, hvorfor det egentlig forholder sig sådan, erklærede personlig assistent Stephanie, at Frankrig bare er definitionen på ren lækkerhed! "Der er noget sexet ved alt det, fransk-mændene gør - lige fra maden og vinen til livsstilen, for ikke at tale om deres sprog!" "For mig er Frankrig lig med sommerferier og det at køre gennem Alperne til Menton for så at se det glitrende blå Middelhav ligge dernede. Den blide varme, de milde dufte ..." indskød kreativ chef Stine.

Redaktionschef Malou nikkede og tilføjede, at Frankrig er en evig kilde til inspiration. "Hvad enten vi taler mode, kultur eller stærke kvinder, ler de både først og sidst. Fordi landet har så rig en kulturarv, tvivler det aldrig på sig selv, men garanterer kvalitet og eviggyldighed i en unik kombination med charme og æstetik. Noget, næsten ingen andre nationer kan matche." Bum. Så var det ligesom sagt - og den samtykkende stilhed indfandt sig

… Altså lige indtil redaktionens journalist Maria toppede med sin (franske) kærlighedshistorie, for ikke alene har hun læst fransk på universitetet og boet i Paris; kæresten friede også til hende i yndlingsbyen. Suk.
Og derfra gik snakken lystigt om alt fra art director Louises pariser-drug, it-butikken Colette, til skønhedsredaktør Anne P.s nylige besøg på Dior-spaen i Plaza Athénée og mit favorit-hjørnebord på L'Avenues terrasse, hvor ikke bare modefolket, men også Eiffeltårnet (som vi aldrig bliver trætte af) kan ses.

For slet ikke at nævne kaffen på Télescope (bare spørg Uffe Buchard), salaterne på Merci, den friskpressede juice stort set hvor som helst, carpaccioen på Margot og moules frites på Chez Janou.

Med andre ord er Frankrig og ikke mindst fransk-mændene (og -kvinderne!) for os på ELLE indbegrebet af det chikke, det sensuelle, det passionerede, det hippe, det charmerende, det pompøse, men aldrig overgjorte, det moderne, men med en stærk respekt for kulturarven, og ikke mindst det livsglade, der ikke nægter sig selv noget. At vi ikke er alene om i den grad at have Frankrig under huden, vidner alle de kvinder, du kan møde i dette nummer, om. Fra danske Christiane Schaumburg-Müller O'Connor og Sidse Babett Knudsen til franske Caroline de Maigret og Lou Doillon.

Vive la France og rigtig god læselyst,

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her