Nyt magasin ELLEs majnummer er på gaden + ELLE Decoration

Foto: Sofie Flinth og Irina Boersma

I ELLEs majnummer, der er på gaden onsdag den 28. april, kan du møde 8 kvinder i hvert sit årti, der fortæller om, hvad årene har lært dem om skønhed. De 8 kvinder fortæller om at opdage sig selv i spejlet, hvad de så engang, hvad de ser nu, og hvad der har ændret sig undervejs.

Læs også: Malene Malling står bag nyt eksklusivt tøjbrand

Du bliver også guidet af ELLEs modeteam til de bedste køb lige nu, og find også inspiration i minimalistiske styles, sommerens maritime look og sæsonens undertøj, der næsten er for pænt til at gemme væk. Du får hele 3 modeserier i dette nummer af ELLE.

ELLE opdaterer dig på de 12 mærker, du skal kende lige nu. Nogle er nye, andre er mere etablerede, men fælles for mærkerne er, at de inspirerer og giver os lyst til at prøve noget nyt. Du får også sommelierens tips til at navigere i vinkortet, når du igen skal gøre restauranten et længeventet visit. Der findes ikke rigtigt og forkert, men der er trods alt et par gode råd, som sommelier Katrine Giorgio Bjørnhart selv følger, og dem kan du få i månedens ELLE.

Mød også iværksætter Babba Rivera, der fortæller om endelig at finde sine latinamerikanske rødder efter en opvækst i Sverige. Nu er hun en succesfuld forretningskvinde, der kan skrive Forbes' talentliste på CV'et.

Læs også: Spottet på Insta: Flotte pasteller til foråret

I månedens ELLE kan du kigge indenfor hos den japanske moderedaktør i Valby eller gå på opdagelse i Anna Wincks farverige og beundringsværdige skoskab.

Du får også ELLE Decoration med når du køber ELLE denne måned. Glæd dig til et nummer med international vibe. Vi har dedikeret 15 sider til alt det bedste, den franske hovedstad har at byde på – og som vi længes efter; designerne, du skal kende, den nye kunstdestination og tre franske kvinders hemmelige hotspots i Paris.

I New York kan du komme med inden for hos indretningsdesigner og indehaver af Eyeswoon Athena Calderone, mens vi herhjemme både har besøgt guldsmed Sophie Bille Brahe og strikdesigner Helga Isager. 

Læs også: Kendall Jenner er hoppet med på cardigan-trenden

I galleriet kan du få et smugkig på, hvad du får med i ELLE i denne måned.

God læselyst!

ELLEs majnummer er på gaden - smugkig i det her

Læs også: Se Guccis nye talkshow med James Corden som vært

Relaterede artikler