Nyt magasin ELLEs julinummer er på gaden + ELLE Decoration

Foto: Frederik Lentz Andersen og Anders Schonnemann

I ELLEs julinummer, der er på gaden den 24. juni, kan du møde modearvingen Julia Restoin Roitfeld, der er datter af Carine Roitfeld. Hun fortæller i ELLE om en udfordrende opvækst i søgelyset og et nyt liv med mindre mode - og dog, for hun har netop designet en ny kollektion for Hervé Léger.

Læs også: Johannes favoritter: 11 items til et minimalistisk sommerlook med et twist

I det nye magasin får du sommerens hotteste mode - bikinier, beach wear, midi-nederdele og høje sandaler. Hop ombord i modeteamets guide til de allerbedste køb lige nu og snus til inspirerende street style.

Og så kan du dykke ned i hele tre modeserier, som bringer dig til sydens sol, danske kyster og en helt særlig, virtuel solnedgang. Juliforsiden (og én af modeserierne) er nemlig ikke skudt udendørs i naturskønne omgivelser, som det ser ud, men derimod i et studie foran en green screen. Stay tunned på ELLEs Instagram, hvor du vil kunne se, hvordan forsiden er blevet til - og snart vil du også selv kunne pryde ELLEs juliforside ... Følg med på Instagram!

Læs også: 11 Instagram-hårguides, der vil ændre måden, du styler dit hår på

ELLE har fået rejsefeber, for 13 modeinsidere fra nær og fjern har sendt os postkort fra deres foretrukne sommerdestinationer. Læs med i det nye magasin og bliv inspireret til din egen sommer get away.

Du kan også læse det hudløst ærlige essay om et af livets svære valg: abort. 21-årige Vilma Sandness Johansson deler sin egen - og venindernes medicinske farvel til deres lillebitte foster.

Hvis du nysgerrig på, hvor man mon finder Danmarks bedste is henne, og hvordan den ultimative sommercocktail smager, så får du svarene i det nye ELLE!

Du får også det spritnye ELLE Decoration med når du køber ELLE denne måned. Her kan du bl.a. møde forlægger Malene Malling, der fortæller om indretning og æstetik, og viser os sin inspirerende bolig.

Kom også med indenfor i en charmerende villa i Bergamo og et dansk sommerhus med plads til inde- og udeliv og flere generationer. Eller saml inspiration til din sommermad fra Apollo Bars køkkenchef Stephannie Liu.

Læs også: Shopping: 10 smukke maxinederdele til enhver lejlighed

I galleriet kan du få et smugkig på, hvad du får med i ELLE i denne måned.

God læselyst!

ELLEs julinummer er på gaden - smugkig i det her

Læs også: Kylie Jenner har oprettet en ny, gådefuld profil på Instagram, som får os til at sætte spørgsmålstegn ved kendissens fremtid

Relaterede artikler