Foto: Lars H. Laursen
Annonce

Vinderne fejrer deres Moët Moment backstage

af annonce 25/05/2017
Ingen fejring uden champagne! Traditionen tro lod vinderne champagne-propperne springe backstage, efter de modtog deres vinderstatuetter og personlige XL Moët & Chandon champagne til ELLE Style Awards. Se videoen her.

Når der er fest, skal der champagne til. Og det gælder naturligvis også ELLE Style Awards, der jo ikke blot er en modefest, men også en fest med en masse vindere! En hver triumf skal naturligvis skåles ind med boblende, gyldne dråber og traditionen tro var Moët & Chandon med under hele aftenen, og var med til at fuldende den festlige stemning, der rislede gennem DR Koncerthuset den 23. maj.

Allerede fra gæsterne ankom på den røde løber, der i dagens anledning var en 33. meter lang udgave af Cecilie Elisabeth Rudolphs forførende, festlige og fejrprydede 'CabarELLE'-print, blev gæsterne budt på slanke glas med kølig Moët & Chandon champagne og senere kunne de få en helt personlig Moët & Chandon mini-brut rosé med et polaroid-billede af sig selv på etiketten. Se de skønne resultater på Instagram under hashtagget #ELLExMoetmoment.

Og så var der selvfølgelig vinderne! Der blev i alt uddelt 16 priser under det magiske cabaret-inspirerede show, og alle vinderne fik overrak en personlig XL Moët & Chandon Brut Imperial champagne sammen med deres Georg Jensen vinderstatuette. Vinder-champagnen var helt i tråd med tidens 'personalization'-trend, og hver flaske var således udsmykket med vinderkategorien i store guldbogstaver.

I videoen nedenfor kan du se for festligt og stemningsfuldt det var, når vinderene fejrede deres Moët Moments backstage, lige efter de havde fået overrakt deres pris. (Advarsel: Deres glæde smitter!)

... Vil du have (endnu) mere fra årets modefest, ELLE Style Awards 2017? Så glæd dig til den 8. juni, hvor du får et helt ELLE Style Awards tillæg med det nye nummer af ELLE!

I galleriet har vi samlet alle de 16 vinderbilleder fra ELLE Style Awards 2017!