Vinderinterview med Emili Sindlev
Foto: Asger Mortensen
Annonce

Vinderinterview med Emili Sindlev

af Emilie Bech Zerlang 8/05/2018
Kategorien 'Årets stilikon' er tidligere blevet vundet af stilige damer som Medina og Pernille Teisbæk, og er derfor en af de særligt eftertragtede priser til ELLE Style Awards. I år gik prisen til Emili Sindlev, som på alle måder har domineret gadebilledet i både ind- og udlandet, og som derfor på alle måder kan betegnes som et stilikon...

Torsdag den 3. maj inviterede ELLE-redaktionen hele den danske modebranche, kendisser samt alle vores mest modeinteresserede læsere indenfor i DR Koncerthuset til ELLE Style Awards 2018.

En aften, der på alle måde stod i discoens tegn med alt, hvad der dertil hører neonlys, retro-rytmer, pangfarver og glimmer. Og det var lige fra årets VIP-middag med Jane Kønig Orbit-øreringe til alle aftenens VIP-gæster til valget af disco-inspirerede outfits på den røde løber og scenes opbygning. Med andre ord; der var disco i alle afskygninger, hvilket naturligvis satte gang i festen på fuldstændig magisk vis.

En af aftenens mest prestigefyldte priser 'Årets Stilikon' blev præsenteret i samarbejde med Jane Kønig og blev presentet af ingen ringere end hele Danmarks cremefar - som aftenens vært Esben Bjerre intorducerede ham som - nemlig Ole Henriksen.

Prisen 'Årets stilikon' fokuserer på et stilikon, som har sat modedagsordenen i 2017. Hun har været dygtig til at tage tidens trends og tendenser til sig uden at gå på kompromis med sin personlighed. Hun har således med sin personlige stil gjort sig bemærket, inspireret og skabt et genkendeligt univers, som beundres.

De nominerede var i år Emili Sindlev, Alexandra Carl og Lotte Mørch - og det blev stylist og influencer Emili Sindlev, som løb med den fine pris.

Vi mødte en meget rørt Emili Sindlev backstage lige efter hun fik overrakt sin pris på scenen i DR Koncerthuset:

Tillykke! Du virker rørt?

Jeg er mega rørt – og overrasket. Jeg har været super nervøs hele aftenen og har ikke kunnet spise noget som helst. Men lige inden vi gik ind i salen, blev jeg helt rolig og sagde til de andre ”nej, det bliver ikke i dag”. Så da mit navn blev råbt op, tænkte jeg bare ”det er løgn!”.

Hvad betyder det for dig at vinde prisen som årets stilikon?

Det bekræfter mig helt vildt meget i, at hårdt arbejde betaler sig, og at det giver pote at lave det, man brænder for. Den pris, jeg har fået i aften, har jeg ikke haft lyst til at vinde for nogen andre end mig selv.

Ole Henriksen: Det er så vigtigt, at vi roser og anerkender os selv som mennesker – det gør vi ikke nok – og husker på, at succes ikke bliver serveret på en guldbakke. Jeg er stolt af, at du anerkender dig selv, Emili. Det er imponerende!

Hvad sagde du i din takketale?

Jeg ville gerne sige noget om, at hvis man har en drøm, er det lige meget om man er 17, 25, 40 eller 60 år gammel. Man skal bare gøre det NU! Men det nåede jeg aldrig til, fordi jeg blev så nervøs…

Årets stilikon blev præsenteret i samarbejde med årets smykkesponsor Jane Kønig, som foruden at være en del af årets VIP-middag, hvor alle gæster fik et særligt par Jane Kønig Orbit-øreringe med hjem, som snart lander på deres webshop, naturligvis også var at spotte på aftenens værtinde Mette Lindberg, som havde de fine 'Ringlet'-øreringe på, samt på den røde løber hos flere af gæsterne.

I galleriet nedenfor har vi samlet et udpluk af de fine Jane Kønig-øjeblikke fra ELLE Style Awards 2018 - swipe, og find masser af inspiration til sommerens smykker.