Annonce

Vind en personlig magnum-champagne fra Moët & Chandon

af annonce 18/04/2018
Der er ingen ELLE Style Awards uden gyldne bobler fra Moët & Chandon, som er med lige fra det øjeblik, vi overrasker de nominerede til årets awardsshow. Se med her, hvordan smykkedesigner Julie Nielsdotter reagerede, da ELLE overraskede hende med nomineringen og en customized Brut Imperial champagne fra Moët & Chandon - og vind selv en personlig magnum-champagne fra Moët her!

It's party time! Et af årets højdepunkter på ELLE-redaktionen, ELLE Style Awards 2018, er kun få uger væk, og derfor er forberedelserne for alvor sat ind.

Til ELLE Style Awards hylder vi den danske modebranche - lige fra e største modeller, de dygtigste fotografer, de stærkeste brands og de mest uundgåelige spillere, der har sat modeagendaen herhjemme i løbet af det forgangne år. Vi uddeler i alt 16 priser, hvor der i hver kategori nomineres tre potentielle vindere, der alle har fortjent at blive anerkendt for deres bidrag til dansk mode. Og selvom det jo er den smukke statuette, der overrækkes med musikalske brag og masser af konfetti fra scenen i DR Koncerthuset den 3. maj, som de nominerede går efter, så er der bestemt også en ære i selve nomineringen. Derfor er det altid både en fornøjelse - og ganske festligt - når ELLE-redaktionen tager på tur, for at overraske de heldige nominerede med nyheden om at de er indstillet til en pris til årets ELLE Style Awards.

Et sådant øjeblik kalder jo på noget helt særligt - for man kommer jo ikke tomhændet anstigende med så god en nyhed. Derfor modtager de nominerede altid en customized Moët & Chandon Brut Imperial champagne med deres navn i guldbogstaver. Med andre ord: et vaskeægte #Moëtmoment.

I videoen nedenfor kan du se hvordan smykkedesigneren Julie Nielsdotter, der er nomineret i kategorien 'Årets Smykkedesigner' sammen med Orit Elhanati og Grigst, reagerede, da vi overraskede hende i hendes lyserøde smykkeunivers en solrig eftermiddag.

Moët & Chandon Brut Impérial er en af verdens mest kendte og prestigefyldte champagner, og et ikon for det franske champagnehus. Dener et udtryk for Moët & Chandons unikke stil - en stil, der kendetegnes ved sine tydelige smagsnoter af frugt, sin forførende friskhed og sin elegante modenhed.

Champagne findes i seks sødmegrader: Brut Nature, Extra Brut, Brut, Sec, Demi-sec og Doux. Brut Nature er slet ikke tilsat sukker, og er den tørreste champagne, der findes, og Doux er meget sød. Den mest almindelige champagnetype er Brut, hvilket også er den champagnetype Moët & Chandon Brut Imperial hører til - og den vi serverer til ELLE Style Awards, hvor den er oplagt som aperitif!

I anledning af ELLE Style Awards 2018 udlover vi i samarbejde med Moët & Chandon én customized Moët & Chandon Brut Imperial magnum-champagne i en ekstra stor 1,5L flaske - naturligvis personlig gjort med dit navn på, til en værdi af 720 kr.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Psst...! Svaret kan du læse dig til i teksten ovenfor.

OBS: Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes torsdag d. 26. april og får direkte besked.