Foto: PR
Annonce

Vind en Audi Q2 for en weekend (Afsluttet)

af Rose Maria Boelsmand 17/05/2017
Til ELLE Style Awards sørger Audi for, at gæsterne ankommer med stil på den røde løber. Du har muligheden for at vinde den samme fashionable køreoplevelse og få glæden af den nye Audi Q2 i en hel weekend. Deltag her!
Hvad er en rød løber uden den rette ankomst? Da ELLE Style Awards 2017 løb af stablen tirsdag den 23. maj var det Audi, der sørgede for, at ELLE-redaktionen og udvalgte VIPs nåede helskinnede frem til den røde løber. Og det er ikke hvilken som helst transport, der var i vente, da champagne propperne sprang, og de fine kjoler og sko blev vist frem til årets største modefest. Det var nemlig den fikse nye model, Audi Q2, som fragtede ELLE-redaktionen og alle VIP-gæsterne til DR Koncerthuset. Den nye Audi er det oplagte køreval, når det gælder transporten til Danmarks største modefest. Der skal ikke herske tvivl om, at vi hylder dem, der tør tænke nyt - særligt til ELLE Style Awards. Modellen Audi Q2 er nemlig så ny, at der endnu ikke findes en kategori for den. Den har elementer og rummelighed som en SUV, er chik som en coupé og er ideel både til de lange ture og til hurtig navigation i storbyen. Kort sagt findes der ikke et 'tag' der dækker Q2'en, som Audi selv beskriver som #untaggable i den nye kampagne, som er offentliggjort i forbindelse med den smarte nye bil - men hvis vi skulle sætte ét tag på ville det være #perfekt.
Lyder Audi Q2'en som en bil, der er noget for dig - og kunne du tænke dig at have (køre)glæden af den i en hel weekend? Så deltag i konkurrencen nedenfor, og vær med i konkurrencen at vinde en ny Audi Q2 for en weekend. Alt du skal gøre er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor. Konkurrencen er afslutte og vinderen har fået direkte besked.