Annonce

Vind 3 måneders forbrug af vand fra Kildevæld

af annonce 17/04/2018
Kildevæld har traditionen tro designet en flaskekøler i årets ELLE Style Awards print og i anledning af lanceringen kan du vinde hele tre måneders forbrug af vand fra Kildevæld. Deltag i konkurrencen her.

ELLE Style Awards er en fest, hvor der ikke bliver sparet på champagnen. Men i så festlig sammenhæng er der en god, uskreven tommelfingerregel, der lyder på, at man for hvert sip champagne man tager, også skal drikke en tår vand. Derfor ville vi ikke komme langt til ELLE Style Awards uden vores faste vandpartner, Kildevæld, som en fuldkommen integreret del af festivitassen.

Og ELLE Style Awards bliver ikke mindre festlig af, at man husker sine vandpauser undervejs. Snarere tværtimod! Kildevæld er nemlig meget mere end naturligt mineralvand: Der findes nemlig også fem naturlige smagsvarianter med og uden brus i Kildevældsortimentet. Hver smagssat Kildevæld er tilsmagt med naturlig aromaer, en lille smule fruktose og indeholder kun 9-10 kcal pr. 100/ml. Smagsvarianterne er friske og underspillede - og perfekte til varme sommerdage (og aftener!), hvor varianterne hyldblomst & citron, fersken, hindbær & brombær - eller de letperlende jordbær & kiwi eller citron & ingefær gør vandoplevelsen lidt lækrere og mere festlig.

Derfor er Kildevæld også et oplagt sidekick på ELLE Style Awards, hvor der skal masser af vand til at komme gennem den storslåede aften med rød løber, middag, awardshow og efterfest. Særligt til ELLE Style Awards har Kildevæld for andet år i træk skabt et limited edition flaske-sleeve, der passer perfekt til Kildevælds vandflasker. Sleevet har den funktion, at det holder vandet i flasken koldt længere - hvilket jo er særligt praktisk henover sommeren, når man har vand med på farten, der gene skal være køligt hele dagen.

Kildevælds ELLE Style Awards flaske-sleeve er skabt i årets disco-inspirerede ELLE Style Awards tema, og der er fyret godt op under farverne, der leder tankerne hen på 1970'ernes grafiske natklubber som Studio54 og den flamboyante og rytmiske stemning fra kultfilmen Saturday Night Fever med John Travolta. Sleevet fås eksklusivt hos 7-eleven ved køb af to flasker valgfri Kildevæld - og kun i en begrænset periode - så skynd dig! Det er allerede i butikkerne.

... Men du skal jo også have indhold til det fine disco-sleeve, og derfor udlover vi i samarbejde med Kildevæld 2 præmier á 3 månderes forbrug af valgfri Kildevæld. Med andre ord er du sikker på at gå velhydreret og afbalanceret igennem årets (forhåbenligt) varmeste og mest solrige måneder.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at svare på nedenstående spørgsmål. Så deltager du automatisk om konkurrencen, hvor du helt selv vælger om du vil have den samme variant, dine to favorit Kildevæld-varianter - eller om du vil prøve alle smagsvarianter!

Du kan læse meget mere om Kildevæld og de 5 smagsvarianter her. Del også din oplevelse med Kildevæld med #kildevældmoment

Vinderne trækkes tirsdag d. 24. april og får dirkete besked.

Held og lykke!