Annonce

Vind 2 billetter til ELLE Style Awards og et komplet make-up-kit fra L'Oréal Paris (Afsluttet)

af redaktionen 30/04/2017
Der er under en måned til ELLE Style Awards, og vores hovedsponsor for femte år i træk, L'Oréal Paris, udlover i den anledning 2 billetter og et komplet make-up kit som kan gøre enhver fashionista klar til den røde løber. Se hvordan du vinder her!

Kunne du tænke dig at komme med til årets største modefest, ELLE Style Awards, der afholdes den 23. maj i DR Koncerthuset? Og kunne du oven i købet tænke dig et komplet make-up kit fra LÓréal Paris, der indeholder alt, hvad hjertet kan begære af lækre produkter, der får dig til at stråle, når du bevæger dig ned af den røde løber og får taget smukke billeder foran pressevæggen? Så læs med her!

For femte år i træk er L'Oréal Paris nemlig hovedsponsor på ELLE Style Awards, hvor der i år skal uddeles 16 priser til modens magikere, og dem, der for alvor har sat aftryk på modeåret 2016 i Danmark. Blandt de nominerede er blandt andet ELLEs forsidemodel denne måned, Mathilde Brandi, der er nomineret side om side med Laura Julie og Ulrikke Høyer i kategorien 'Årets Model'. Desuden er Danmarks modedronning, Eva Kruse, nomineret sammen med resten af sit Coopenhagen Fashion Summit team i kategorien 'Årets Modeformidler' og den evigt-aktuelle Anni Lu-designer, Helle Vestergaard er nomineret i kategorien 'Årets Stilikon'. Med andre ord er det et kniv-skarpt felt, der er i spil om de eftertragtede Georg Jensen-statuetter den 23. maj. Ud over de nominerede deltager over 300 VIPs, som både vil overvære showet og den eksklusive middag inden selve showet, hvor nogle også skal på scenen og overrække priser - eller optræde!

ELLE Style Awards 2017 | Køb billet til årets største modefest her

Alt det og mere til, kan du blive en del af med billetter til årets største modefest, hvor sangerinden Oh Land og TV-værten Signe Lindkvist har årets værtsroller og på formfuldendt og yderst underholdende manér, vil styre showets gang, der ud over priserne består af modeshow og liveoptrædener fra nogle af landets allerdygtigste kunstnere. It is not to be missed!

Før showet går i gang, får man som gæst til ELLE style Awards adgang til en dekadent forfest i Koncerthusets store foyer-område, hvor aftenens sponsorer ikke har sparet på hverken glitter eller glam og frister med alt fra ekstravagante udstillinger og konkurrencer. Sidste år havde L'Oréal Paris blandt andet en fantastisk karikaturtegner med, hvor man som gæst kunne få tegnet sit helt eget portræt! Hvem ved, hvad de finde på i år?

Hvis mode, fest, fine kjoler og store oplevelser er noget, du ikke kan sige nej til, så deltag i konkurrencen nedenfor, om en billet til dig selv plus en ledsager samt et komplet make-up-kit fra L'Oréal Paris (både til dig og din ledsager) til en værdi af 1.735 kr. pr. kit! Kittet indeholder alle de produkter, der er med til at skabe et stilsikkert og klassisk rød løber-look, og emmer af ægte Hollywood glamour. Derfor får du både mascara og flydende sort eyeliner, produkter til smukke, røde læber og ensartet hud med glød. Et sikkert og klassisk valg til den røde løber.

Se alle produkterne fra L'Oreal Paris, som du kan vinde, her: