Konkurrence: Vind 1/2 års forbrug af Kildevæld
Annonce

Vind 1/2 års forbrug af Kildevæld + ELLE Style Awards 2017-sleeve (Afsluttet)

af Annonce 4/05/2017
Kildevæld er sponsor på årets ELLE Style Awards 2017, og i den anledning kan du vinde 1/2 års forbrug af Kildevæld samt et særligt 'sleeve' med årets ELLE Style Awards-print, designet af Cecilie Elisabeth Rudolph, som kan holde din vand kold hele sommeren.

Om under 3 uger åbner vi dørene til årets største modefest, ELLE Style Awards 2017, den 23. maj i DR Koncerthuset.

Her på ELLE-redaktionen har nedtællingen til den store aften været i gang længe, men nu sætter slutspurten for alvor ind.

Derfor udlodder vi i samarbejde med Kildevæld, som er sponsor på årets ELLE Style Awards, 1/2 års forbrug af Kildevæld samt en særlig 'sleeve' med årets ELLE Style Awards-print, designet af Cecilie Elisabeth Rudolph, som kan holde din vand kold hele sommeren.

Du kan købe det særlige Kildevæld x ELLE Style Awards-sleeve med Cecilie Elisabeth Rudolphs ELLE Style Awards-print i 7/11 i perioden 15. maj - 28. maj 2017.

Præmien har en værdi af 2.900 kroner og består af 8 kasser Kildevæld, herunder både almindelige Kildevæld samt de nye varianter med en lækker og forfriskende smag af fersken, hyldeblomst og citron samt hindbær og brombær.

Vi finder en vinder den 17. maj, og vinderen får direkte besked.

NB: Vinderen er fundet, og den heldige blev Emma Severinsen fra Varde.

Deltag i konkurrence ved at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Du finder alle vores konkurrencebetingelser på ELLE.dk/konkurrence.

... Held og lykke!