Skønhedsredaktøren: "Denne beauty-trend må gerne forsvinde"
Foto: ELLE Danmark
Annonce

Skønhedsredaktøren: "Denne beauty-trend må gerne forsvinde"

af Emilie Bech Zerlang 30/04/2018
ELLE Style Awards 2018 nærmer sig, og derfor er vi her på ELLE-redaktionen selvfølgelig meget optagede af, hvad vi skal have på, og hvordan makeup'en skal lægges. Heldigvis er vi traditionen tror i kyndige hænder hos L'Oréal Paris.

Vi har mode og skønhed på agendaen inden ELLE Style Awards 2018, hvor hele Danmarks modebranche samles på den røde løber i DR Koncerthuset torsdag den 3. maj 2018 inden de 16 priser til ELLE Style Awards skal uddeles.

For sjette år i træk er det L'Oréal Paris, der er hovedsponsor på ELLE Style Awards, og derfor ELLE-redaktionen atter i mere end kyndige hænder, hvad angår aftenens hår og makeup.

Før ELLE Style Awards 2018 for alvor løber af stablen, checker ELLE-redaktionen og udvalgte VIP's nemlig ind i L'Oréal Paris' beautylounge på Hotel SP34 for at blive gjort topklar til aftenen, ligesom at L'Oréal Paris står bag makeup'en på aftenes værtinde Mette Lindberg. En makeup, der uden tvivl bliver discoinspireret med stort hår, glimmer og masser af knald på farverne.

Hvordan ELLE-redaktionen, årets værtinde og udvalgte VIP's vælger at få lagt deres makeup, vil vi overlade til dagen, hvor ELLE Style Awards oprinder, men hvis der er én ting, vi med 100% kan afvise vil præge vores look... Ja, det afslører ELLEs Beuaty Director, Anne P., i videoen nedenfor:

Psst... Lige nu kan du også nyde godt af et hav af skønne præmier på ELLE.dk, du kan blandt andet kan deltage i konkurrencen om en 'ELLE Style Awards-beautytreat' hos Beauty Avenue, en personlig magnum-champagne fra Moët & Chandon, en Nespresso maskine eller 3 måneders forbrug af vand fra Kildevæld.