Annonce

Se de flotteste detaljer fra den røde løber

af annonce 12/05/2019
Den røde løber bød på meget mere end store smil og smukke kjoler. Det vrimlede nemlig også med smukke detaljer, smykker og accessories. Vi stiller skarpt på de fineste detaljer og giver dig inspiration til, hvor du kan finde dine næste festsmykker.

Man siger, at det mest gennemførte outfit findes i detaljen, og det kunne ikke være mere sandt, end når det kommer til det gæsterne har på, når de mødes på den røde løber til ELLE Style Awards.

Hvert et hårstrå er strøget, der findes ikke en krøl eller fold på kjolen, og mange har brugt timer - hvis ikke dage - på at matche de rigtige sko, med den nøje udvalgte taske, for slet ikke at tale om smykkerne, der for mange kvinder er outfittes allervigtigste element. Ja, det var ikke for sjov, at Marylin Monroe kaldte diamanter for en kvindes bedste ven...

I videoen nedenfor stiller vi skarpt på alle de lækre detaljer, vi spottede på den røde løber - lige fra slangeringe til store hoops og funklende diamanter.

I år fik alle ELLE Style Awards vinderne overrakt en helt nu statuette, der er designet af Julie Sandlau. Statuetten tager udgangspunkt i Julie Sandlaus signatur, Tree of Life, og det skulpturelle ornament mødte gæsterne og alle de nominerede, lige fra de ankom på den røde løber, hvor statuetten var udstillet i en næsten to meter høj version, så alle vidste, hvad der var på spil. Læs mere om stautetten, og se, hvordan den blev til i Vietnam her. Julie Sandlau havde også en finger med i spillet på alle gæsternes pladser under middagen, hvor der lå et personligt smykke på hver kuvert fra Julie Sandlaus Boa kollektion.

Men tilbage til detaljerne: For der var mangle lækre små twists, der var værd at dykke ned i på den røde løber ti ELLE Style Awards 2019.

I galleriet har vi samlet de fineste detaljer og fundet lidt inspiration fra Julie Sandlau, så du ved hvilke smykke du kan gå efter, næste gang du skal klæde dig ekstra fint på.

Artiklen er udgivet i samarbejde med Julie Sandlau