Foto: Lars H. Laursen
Annonce

Se alle ELLE Style Awards 2019 vinderne backstage i deres Moët Moment

af Annonce 11/05/2019
ELLE Style Awards 2019 var en helt ny fest - men noget var stadig ved det gamle: Nemlig at vinderene blev fejret backstage med masser af champagne. Se med her, og se alle vinderne i deres Moët Moment!

ELLE Style Awards 2019 var helt anderledes, end det har været de forgange seks år, hvor ELLE har været værtinder for Danmarks største modebegivenhed. I år var festen nemlig ikke blot rykket til en fredag med afholdelse i ELLEs egene, smukke rammer i Aller-huset på Havneholmen i København. Festen var også for første gang en lukket affære, hvor middagen for de 360 gæster, nominerede og VIPs blev afholdt under showet, som det før første gang ikke var muligt at købe billet til. Heldigvis er vi her, for at give dig ALT det, du gik glip af i går, og lidt til!

... Og nu vi taler om det ekstra krydderi vi kan pynte ELLE Style Awards kransekagen med, så er der ingen tvivl om, at det er backstage, at det virkelig sjove sker - og de øjeblikke, der finder sted mellem de nyslåede vindere, presenters og kameramændende bag scenen, lige efter en pris er overrakt, er af helt magisk karakter.

Der er ingen tvivl om, at vinderne befinder sig i en euforisk lykkerus, når de skal have taget deres billeder - og måske har de i år været i ekstra godt humør, da champagnehuset Moët & Chandon i år var, omend ikke hovedsponsor på festen, så i hvert fald på den gode stemning, der var godt hjulpet på vej af en dedikeret champagnemenu med husets lækre Impérial champagner.

I videoen nedenfor kan du se alle vinderne fejre deres Moët Moment backstage lige efter de har fået overrakt statuetten og deres Moët & Chandon champagne på scenen - vi lover, at du ikke kan lade være med at dele deres glæde!

Et af aftenens højdepunkter, bogstaveligt talt, var, da prisen for Årets Uundgåelige, som Moët & Chandon er afsender på, skulle overrækkes. Prisen skulle uddeles af den petite skuespillerinde, Stephania Potalivo, der måler beskedne halvanden meter på langs, men det var ikke med den vanlige kurvert-med-navn-metode og en magnum Moët med vindernavnet... Nej, Stephania kom tomhændet på scenen, og da vinderen skulle afsløres kom den 2,18 meter høje basketballspiller, Chris Christoffersen på scenen, med en KÆMPE Moët-flakse, der, når den stod ved siden af Stephania var højere end den lillebitte skuespillerinde.

Årets Uundgåelige gik, ikke overraskende, til Rotate Birger Christensen, der det seneste år har fået ALLE piger og kvinder til at drømme om ultrakorte kjoler (og dertilhørende ultra-slanke ben).

Artiklen præsenteres i samarbejde med Moët Chandon