Foto: Lars H. Laursen
Annonce

Sådan ser det ud, når 4.000 roser stjæler rampelyset på Instagram

af annonce 3/06/2019
Det var et helt specielt syn, der mødte gæsterne på den røde løber til ELLE Style Awards 2019: Den traditionelle pressevæg var nemlig skiftet ud med et levende kunstværk af 4.000 duftende roser – og Instagram flød over med billeder af den blomstrende showstopper.

Det var en syv år gammel drøm, der gik i opfyldelse for ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal, da hun endelig i år kunne tage imod sine 363 gæster på den røde løber til ELLE Style Awards med den smukkeste baggrund af levende roser, som satte scenen for hele den gennemført chikke modebegivenhed.

Og væggen spillede bestemt sin rolle til UG med kryds og slange: Sjælendt har køen til at få taget de flotte billeder foran de fremmødte pressefotografer været længere, og sjældent har så mange roser i nuancerne rosa, rubinrød, creme, lavendel og sart pink domineret de danske modeprofiler på Instagram i så høj grad som i dagene efter den 10. maj.

Den magiske opsætning skyldes ene og alene blomsterdesigneren Annette Von Einem, der nøje har udvalgt 4.000 roser og sammensat dem i et mosaisk farvespil. Annette Von Einem har i mere end 25 år skubbet grænserne for blomsterdesign, mode og event styling. Hun rangerer blandt Europas bedste designere, og er højt anerkendt som trendsætter. Og derfor var det naturligvis Annette, der stod for den magiske blomsterkreation i roser.

Min yndlingsrose er rosen Menta, fordi den bare er for lækker i farven! Den changerer smukt i støvede brune- lille toner. Den vildeste vintage rose,” fortæller Annette von Einem under opsætningen af væggen.

Roser findes i virkelige mange varianter, der gør den velegnet til mange designs til forskellige anledninger. Rosen er det eksklusive blikfang, den sofistikerede dronning i buketten – og den er et must i din brudebuket!”

I videoen nedenfor kan du se, hvordan det så ud, da Annette Von Einem sammen med en mindre hær af dygtige florister og blomsterpiger opsatte blomstervæggen inden ELLE Style Awards 2019

10 sjove facts om rosenvæggen til ELLE Style Awards 2019

  1. Der blev brugt intet mindre end 4.000 nøje udvalgte luksus roser, sponsoreret af gartneriet Four Seasons Quality.
  2. Rosen-sorten hedder Ecuador Rose, og er dyrket på et lille gartneri i bjergene i Ecuador.
  3. Roserne fra Sydamerika til ELLE krævede 3 x lastbilskørsel, 2 x flyrejse og er flere dage undervejs
  4. Hver en rose er skåret til i hånden i 5 cm længde, og alle blade er fjernet.
  5. Anne von Einem har selv haft hver eneste rose, der er placeret på væggen, i hånden til vurdering, inden den blev fæstnet på væggen.
  6. Udover Annette von Einem tog det 10 personer at opsætte væggen
  7. Rosenvæggen tog to hele dage at sætte op
  8. Firmaet Stykka har designet væggen, der er beklædt med 28 blomsterplader fra Oasis 60 x 60 cm, der holder roserne på plads og lige.
  9. Væggen måler 400 x 250 cm- så der er plads til at fotografere de store kjoler på den røde løber
  10. Annette Von Einem stod også for at dekorere bordene til ELLE Style Awards, som var smykket med Tambuzi roser fra Tambuzi-gartneriet i Tanzania.

I galleriet nedenfor har vi samlet et gensyn med alle de smukke VIP gæster, der stillede sig i køen til ELLE Style Awards 2019 for at få et minde foran århundredets måske mest fotogene og Insta-worthy pressevæg.

Hvis du vil vide mere om rosen-sorterne og gartnerierne kan du klikke på linkene nedenfor:

Gartneriet Four Seasons Quality

Gartneriet Tambuzi

Parfum Flower Company

Oasis

Multi Flora

Psst…! Vil du læse mere om ELLE Style Awards 2019? Så skynd dig ned til din lokale blad-pusher og få fingrene i det nye ELLE-magasin, hvor du får et helt særtillæg KUN om ELLE Style Awards 2019!