vindernes-reaktioner-elle-style-awards-elle-dk.jpg
Foto: Lars H. Laursen
ELLE Style Awards 2019

Sådan reagerede 8 af vinderne lige efter kåringen

af Nikita Hoffmann Andersen 13/05/2019
Fredag den 10. maj 2019 hyldede vi den danske modebranche ved ELLE Style Awards 2019, hvor 17 awards blev uddelt til branchens dygtigste. Men hvordan reagerer man, når man netop har modtaget en prestigefuld pris for sit allerdyrebareste? Vi har samlet 8 af vindernes umiddelbare reaktioner efter kåringen.

For 17 forskellige navne/brands blev ELLE Style Awards 2019, der løb af stablen fredag den 10. maj 2019, en ekstrasærlig dag.

De 17 forskellige priskategorier skulle nemlig have en vinder, og disse blev hyldet på flotteste facon af alle de inviterede VIP-gæster under fredags middag og show.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da de særligt udvalgte prisoverrækkere havde råbt vinderne op, var det naturligvis tid til en tur på scenen, hvor vinderne modtog deres award samt leverede deres takketale.

Derefter gik turen backstage, hvor vinder-momentet skulle foreviges, og her sneg vi os med og stilte vinderne et spørgsmål og hørte deres umiddelbare reatkioner på kåringen. 

Læs også: ELLE Style Awards 2019 // Se alle billederne fra den røde løber.

Læs blandt andet om Barbara Potts og Cathrine Saks’ tanker bag at skabe et modeshow (og vinde for årets bedste af slagsen) og om, hvordan Designers Remix’ arbejder for at blive bæredygtige mestre (og vinde årets CSR-pris).

I galleriet herunder har vi samlet 8 ELLE Style Award-vinderes reaktioner – du skal bare scrolle løs på pilene: