Annonce

Sådan laver du fald i håret med en styler fra GHD

af Rose Maria Boelsmand 2/05/2018
Vi du lære kunsten bag at lave fint fald i håret med et glattejern? Så se med i denne video, hvor ELLE skønhedsredaktør demonstrer hvordan du bruger styleren og laver det fineste festlook med en styler fra GHD.

Forberedelserne til ELLE Style Awards 2018 er i fuld gang. Det involverer naturligvis også overvejelser og prøvesætninger af frisuren, der skal vises frem på den røde løber.

Derfor har vi teamet op med GHD, der er mestrer inden for alt der hedder hårstyling - og ikke mindst de aggregater, der sikrer de bedst mulige resultater. En af vores favorithjælpemidler at ty til, når håret skal sættes, er den klassiske 'styler' - også kendt som glattejernet. Styæleren kan dog meget mere end blot at glatte lokkerne ud: Med de rette håndevendinger kan du nemlig selv skabe de smukkeste krøller eller et glamurøst fald i håret.

I videoen nedenfor demonstrer ELLEs Beauty Director Anne P, hvordan hun gør håret festklart og lækkert med GHD's styler.

Hvis du selv skal gøre Anne P kunsten efter og skabe et hårlook med let, blødt fald, kan du følge disse konkrete tips, når du går i gang:

  1. Inddel håret og lav horisontale baner
  2. Brug en varmebeskyttende spray på hver sektion og red hver hårsektion igennem, så du fordeler produktet.
  3. Vinklen på styleren er afgørende for det look du får: Hvis du holder den i en horisontal vinkel får du store krøller, hvis du vinkler den i en ca 45-graders vinkel, skaber du et blødt fald a la det Anne laver i videoen.
  4. Læg styleren fra dig mellem hver gang - det er sikrest
  5. Skift hånd efter hvilken side af hovedet du styler - Brug højre hånd til venstre side, og venstre hånd til højre side. Herved får du krøllerne til at starte højere oppe.
  6. Lad det stylede hår køle lidt af inden du reder det igennem
  7. Skab en god finish med med hårspray, der holder på krøllerne og gør, at du kan danse hele natten