Den varme stol: Mette Lindberg og Esben Bjerre i disco-stemning
Foto: Lasse Bak Mejlvang
Annonce

Mette Lindberg og Esben Bjerre i disco-stemning

af Annonce 26/04/2018
Årets værter til ELLE Style Awards 2018 er et perfekt match både til hinanden, men også når det gælder årets tema; disco. Vi satte de to værter i stævne i "den varme stol" under fotoskydningen før ELLE Style Awards til en lille snak om discoen, de bedste dansemoves og meget mere...

Med præcis en uge til dette års ELLE Style Awards 2018, er det mere oplagt at få de sidste dansemoves på plads, tips til musikken, og hvad vi skal have med i håndtasken på aftenen.

Og hvem bedre at spørge til råds om netop dét, end årets værtspar Mette Lindberg og Esben Bjerre, som ikke bare er et personligt godt match, men også et perfekt match til aftenens tema.

Årets tema til ELLE Style Awards er nemlig fundet i 70'erne og 80'erne, hvor discoen og ånden omkring den legendariske natklub Studio 54 ikke bare satte gang i nattelivet og på klubscenen, men også revolutionerede hele moden, musikken, farverne og menneskerne, der levede i den tid.

Disco-temaet bliver rammen for hele årets ELLE Style Awards - lige fra værternes outfits og musikken til scenografien på scenen. Og til at få scenen til at emme af 70'erne fra yderst til inderst, har vi fået assistance fra det nye, danske møbelbrand, Warm Nordic. Warm Nordic kommer nemlig til at beklæde hele scenen med deres flotte velour sofaer og puffer i vaskeægte studio 54-stil.

Selvom Warm Nordic kun er et par måneder gammelt, kan de spores helt tilbage til 1950’erne. Warm Nordic har nemlig købt rettighederne til at reproducere nogle af dansk designs største møbelklassikere, som tidligere kun har været tilgængelige på auktion og komplementere dem med nye designs.

En af de stole, som Warm Nordic, har reproduceret og vakt til live igen, er møbelklassikeren 'Fried Egg' af den danske arkitekt Hans Olsen. Og lige præcis Warm nordics nye bud på 'Fried Egg' en del af årets ELLE Style Awards, og allerede for et par måneder siden blev den indviet af vores to værter.

I forbindelse med skydningen af årets værtsbilleder af Mette Lindberg og Esben Bjerre, satte vi nemlig de to værter i stævne i Warm Nordics 'Fried Egg' stol i farven 'Dark ochre' til en lille snak om årets tema, herunder deres bedste dansemoves og yndlingsmusik fra 70'erne og 80'erne.

Mød Esben Bjerre og Mette Lindberg i de små videoer nedenfor:

Esben Bjerre om hvad det bedste, der er kommet ud af 70'erne er:

Mette Lindberg om hvad hun altid har med i sin håndtaske til fest (... og svaret kommer helt sikkert bag på dig):

Esben Bjerre om hvilket dansemove, der altid fungerer for ham:

Mette Lindberg om sit ultimative danskemove - det, der virker hver eneste gang:

Du kan læse mere om det nye danske møbelbrand på den danske designscene, Warm Nordic, i det nye ELLE Decoration, som du får i sampak med ELLE denne måned - ligesom du finder dem på Instagram og på deres hjemmeside her.