Christel Winther: "Makeuppen må gerne være neutral, når jeg går i ud med pigerne"
Foto: Lasse Bak Mejlvang
Annonce

"Makeuppen må gerne være neutral, når jeg går i ud med pigerne"

af Annonce 27/05/2017
Den danske model og stylist Christel Winther var en af VIP-gæsterne til ELLE Style Awards 2017, og sammen med veninderne DJ Maria Barfoed og model Hanni Gohr besøgte de L'Oréal Paris' beautylounge inden årets største modefest. Vi fangede den smukke kvinde i beautyloungen til en lille beautytalk...

Inden ELLE Style Awards 2017 var den danske model og stylist Christel Winther forbi L'Oréal Paris' beautylounge i Kong Hans Salen i Magasin Du Nord, hvor hun blev smukkeseret fra top til tå af L'Oréal Paris' dygtige hår- og makeupartist.

Se også: ELLE Style Awards 2017: Her er alle aftenens vindere

Vi fangede den smukke stylist og model til en lille beautytalk om årets ELLE Style Awards-look, forskellen på hendes hverdags- og festlook, og selvfølgelig hvad hendes all-time bedste festip er - det var jo trods alt årets største modefest, ELLE Style Awards 2017, der stod på programmet senere!

Hvordan vil du beskrive dit look?

Spansk inspireret.

Temaet for årets ELLE Style Awards er CabarELLE. Har du ofte et særligt tema i tankerne når du styler dine outfits og vælger makeup?

Nej ikke sådan rigtigt. Jeg kan godt lide 80’erne, så elsker jeans med t-shirt og høje hæle, men makeuppen må gerne være neutral, når jeg går i ud med pigerne.

Hvordan adskiller dit festtøj sig fra dit hverdagstøj?

Jeg har oftest høje hæle på, når jeg går i byen. Til hverdag går jeg stort set kun i sneakers.

Hvad er forskellen på din hverdags- og din fest makeup?

Makeuppen til fest får lige lidt mere af det hele: ekstra mascara, ekstra creme på kindbenene og så gerne lidt highlight på kindben og næse.

Dine date til aftenens fest er også dit ”girl squad.” Hvad er de bedste kvaliteter ved Maria og Hanni?

Vi er et team. Hanni er altid farverig og har for det meste altid ja-hatten på. Hun er realistisk. Maria er en rigtig R’n’B tøs, med masser af fart på. Vi svinger godt sammen. Vi ligner hinanden på en prik på mange områder, men er samtidig vidt forskellige. Det bedste ved at gå til fest sammen er, at vi har enorm meget selvironi, og vi er geniale til at starte et dansegulv.

Hvad er dit favoritprodukt fra L’Oréal Paris?

True Match Highlight Liquid i nuancen Golden Glow. Den skaber super flot glød.

Hvad er dit bedste festtip?

To styks gode veninder, en G’n’T og god musik, så går jeg sent i seng.

Og dit bedste ’dagen derpå’ tip?

Jeg spiser altid et pølsehorn med fransk dressing og drikker en flaske kildevand på vej hjem fra byen. Det gør, at jeg ikke vågner op med verdens værste tømmermænd.

5 hurtige til Christel Winther:

Champagne eller Gin Tonic? G&T 100 %

Læbestift eller neglelak? Neglelak

Nude eller rød? Nude

Kort eller lang kjole? KORT 100 %

Stiletter eller sneakers? Stiletter

Foto: Lasse Bak Mejlvang

Genskab Hanni Gohrs ELLE Style Awards beauty-look:

Alle produkterne er fra L'Oréal Paris

Hud: Nude Magique Cushion // Glam Beige Foundation // True Match Highlight Liquid, Golden Glow // Infallible Blush Palette, Ambers

Øjne: Brow Artist Xpert // Brow Artist Plumper // La Palette Nude, Beige, Øjenskyggepalette // Color Richer Mono, 500 Gold Mania, Øjenskygge // Mega Volume Miss Baby Roll, mascara

Læber: Sexy Balm, 101 We Wear Pink

Negle: L’Huile, 444 Orange Triomphe