Kom til eksklusivt ferie-prepping event med ELLE og Samsonite
Foto: Philip Johnsen
Annonce

Kom til eksklusivt ferie-prepping event med ELLE og Samsonite - helt gratis!

af Annonce 17/05/2018
Sommeren står for døren, men før du pakker kufferten og planlægger, hvad du skal opleve i ferien, så sæt kryds i kalenderen den 24. maj 2018. Her afholder vi sammen med Samsonite et ferie-event, der klæder dig helt på til sommerferien. Læs mere og tilmeld dig her...

Torsdag den 24. maj 2018 inviterer ELLE-redaktionen i samarbejde med Samsonite til et eksklusivt event, hvor du kan blive ferieklar med tips til tidens største rejsetrends.

Arrangementent afholdes i København, og starter med en velkomst fra ELLEs chefredaktrice Cecilie Ingdal, hvorefter Fashion Director Josephine Aarkrogh vil fortælle om nogle af tidens største rejsetrends og hvor i verden, man skal rejse til lige nu.

Udover at Josephine Aarkrogh er Fashion Director på ELLE og dermed elsker alt, hvad der relaterer sig til mode og shopping, så elsker hun også at rejse. Kombinationen af mode og rejser danner rammen for hendes rejseblog Never Not Going, der fungerer som en personlig rejsedagbog, hvor Josephine guider til alle de unikke, personlige og fashionable spots, som ikke nødvendigvis er de mest turistede rundt omkring i verden. Hver gang Josephine hører eller læser om et nyt spændende sted, tilføjer hun det til sin personlige liste over steder, der skal afprøves.

Se også: Josephine Aarkrogh: Disse 10 ting, drømmer jeg om at shoppe i maj

Josephine gør meget ud af at fokusere på de bedste rejseoplevelser fra start til slut, og derfor er hun også ekspert, når gælder kunsten at pakke en kuffert med alt fra valget af tøj og sko til hvilke skønhedsprodukter, der passer i håndbagagen.

Derfor vil Josephine til ELLE x Samsonite eventen guide til, hvordan man pakker den perfekte kuffert. Og apropos kufferten - på aftenen vil det også være muligt at få lavet customized Samsonite kuffert-tags med egne initialer på.

Se også: Her er ALT, du skal vide om årets modefest ELLE Style Awards 2018

En anden begivenhed, hvor det også var muligt at få de customized Samsonite kuffert-tags var til dette års ELLE Style Awards, hvor Samsonite var en af showets sponsorer. Foruden at være en del af årets VIP-middag, hvor alle gæster fik et specialdesignet Samsonite kuffert-tag i ELLE Style Awards disco-printet med hjem, var Samsonites chikke og lette kufferter naturligvis også en integreret del af aftenens store modeshow, hvor modellerne bar de seje kufferter og tasker fra Samsonite.

Kort om ELLE x Samsonite eventet:

Hvor: Ny Østergade 2, 1100 Kbh K. Hvornår: Torsdag d. 24 maj kl 17.30 – 19.30 Og til enhver festlig anledning i ELLE-regi hører naturligvis masser af bobler, snacks, god musik og en goodiebag til alle gæster på aftenen.

Arrangementet er gratis, men der er begrænsede pladser. Du tilmelder dig ved at sende en mail med dit navn og antal personer, I ønsker at deltage til [email protected]

NB den 24/5 2018: Arrangementet er nu udsolgt!

Psst... Se hvordan Samsonite var en del af ELLE Style Awards 2018 i galleriet nedenfor.