ELLE Style Awards 2017: Få modellernes beauty- og modellooks
Foto: PR
Annonce

Kom tæt på modellernes beauty- og modellooks

af Annonce 29/05/2017
Intet ELLE Style Awards uden et modeshow med masser af looks fra den danske modebranches dygtige designere. Vi har samlet alle de fine looks, herunder modellernes smukke hår og makeup og alle de forskellige styles, som modellerne bar til showet...

ELLE Style Awards er som bekendt en modeprisfest, hvor ELLE hylder alle de dygtige kræfter i den danske modebranche. Og når der er tale om en modefest, var der selvfølgelig også et stort modeshows til dette års udgave af Danmarks største modefest, ELLE Style Awards.

Se også: Her er alle vinderne til ELLE Style Awards 2017

De 21 modeller prydede årets 'CabarELLE' scene med smukke looks fra alle de dygtige danske designere, hvor flere af designerne var med i salen som gæster, mens modellerne fremviste de smukke looks, der var stylet af stylist Christian Schleisner.

Årets to hovedsponsorer, Profil Optik og L'Oréal Paris, havde bidraget til samtlige looks på catwalken, hvor det var Profil Optik, der stod bag alle de smukke briller på modellerne, mens L'Oréal Paris og deres Key Makeup Artist, Sine Ginsborg, stod bag alle de fine hårstylinger og smukke makeuplooks.

Det var i øvrigt Sine Ginsborg, der løb med prisen for 'Årets Makeupartist 2017' til årets ELLE Style Awards.

I galleriet nedenfor har vi samlet alle de smukke looks fra årets modeshow til ELLE Style Awards, og du finder credits på alle de fine styles...