Annonce

Kom med til ELLE Boutique og shop den eksklusive ELLE Style Awards kollektion 20% hos Boozt.com

af Rose Maria Boelsmand 16/04/2019
Til ELLE Style Awards Dag 3 den 12. maj slår vi i samarbejde med Boozt.com dørene op for den eksklusive ELLE Boutique, hvor du kan shoppe alt med 20%. Det er gratis at deltage. Ses vi?

Det er næsten som et eventyr: I år løber ELLE Style Awards nemlig over tre hele dage! På Dag 1 er der show for modebranchen, Dag 2 er en indholdsrig forkælelsesdag i modens tegn, mens Dag 3 er dedikeret til shopping i samarbejde med ELLE Style Awards’ hovedsponsor, Boozt.com.

Til ELLE Style Awards Dag 3 – ELLE Boutique – søndag den 12. maj byder ELLE og Boozt.com indenfor i den store Beauty by Boozt butik på Købmagergade i København, hvor du er blandt de første til at shoppe unikke ELLE Style Awards kollektion designet af Malene Birger, som eksklusivt forhandles hos Boozt.com fra 13. maj. Og ud over, at du kan være den første til at trække de sommerens lækreste danske design, kan du tilmed købe kollektionen med 20% rabat denne dag, samtidig med at du også får 20% på alt i Beauty by Boozt butikken.

ELLEs moderedaktør, Barbara Gullstein er tilstede på dagen, og er klar til at give et godt modetip med på vejen, mens du shop­per. Desuden kommer musikeren Benjamin Rihan og optræder og der vil være en mini makeup masterclass fra L'Oréal Paris. Det er gratis at deltage i eventen, og der vil være goodiebags til de første 500 besøgende.

I videoen nedenfor kan du få et lille sneak peek på kollektionen, som Malene Birger har designet særligt til ELLE Style Awards

Hvor
Beauty by Boozt.com, Købmagergade 39, København K

Hvornår
Søndag den 12. maj, kl. 13.00 – 15.00

Tilmelding
[email protected]

Det er gratis at deltage i ELLE Boutique. Der goodiebags til de første 500 gæster.

Om ELLE Style Awards 2019

ELLE Style Awards
Fredag den 10. maj er der skruet helt op for glamouren, når det syvende ELLE Style Awards løber af stablen. På aftenen uddeles 17 priser til de personer og brands, der har markeret sig og gjort noget ekstraordinært for modebranchen i det forgange år. For første gang er det som læser ikke muligt at købe billet til prisoverrækkelsen, men du kan glæde dig til at følge med hele dagen på Instagram og Instagram Story – lige fra ELLE redaktionen og udvalgte VIPs bliver gjort klar, til at alle ankommer på den røde løber, og slutteligt til at priserne overrækkes.

ELLE Salon
Dagen efter ELLE Style Awards er DU inviteret til en eksklusiv champagnefrokost i de smukke ELLE style Awards rammer. Her kan du glæde dig til at opleve et unikt live-interview mellem Uffe Buchard og Malene Birger, et eksklusivt modepanel om bæredygtighed i modebranchen med deltagelse af CEO for Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark, Influencer Emily Salomon og Brand Activation & Strategy Director for Boozt.com, Trine Rønsbøl. Det musikalske stjernefrø, Drew, giver live koncert, læserprisen Årets Kvinde bliver uddelt (stem her), og L’Oréal Paris afholder en makeup masterclass med key makeupartist Sine Ginsborg. Dertil kan du glæde dig til forkælelse fr ELLE Style Awards’ sponsorer, goodiebag til en værdi ag over 1.000 kr. og ikke mindst eksklusive konkurrencer med flotte præmier. Køb billet til ELLE Salon her.

ELLE Boutique
I samarbejde med ELLE Style Awards hovedsponsor, Boozt.com åbner vi nemlig op for en unik shoppeoplevelse, ELLE Boutique, hvor du som den første kan se den nye ELLE Style Awards kollektion designet af Malene Birger. ELLE Style Awards kollektionen bliver solgt eksklusivt på Boozt.com. Du får naturligvis 20% på den smukke kollektion, når du deltager til eventen, ligesom du kan glæde dig til gode tilbud og forkælelse dagen lang.